PUZZLE
Bulvár hírek
#Nyilvánosság
#Média
#Sztárkapcsolat
Taylor Swiftnek nem kell az újabb médiacirkusz
Megtanulta a leckét, hogy jobban kell védenie magát és kapcsolatait a nyilvánosságtól.

Nagy szó az amerikai countrypop-énekeső Taylor Swift esetében, hogy kerüli a nyilvánosságot. A 2015-ös turnéja óta lényegesen kisebb médiafelhajtás övezi, mint ahogy azt megszokhattuk, és az ő esetében pontosan ez a furcsa.

Pletykák szerint nem más ennek az oka, mint hogy új pasi van a látóhatáron. A fiatalember egy angol színész, bizonyos Joe Alwyn, akinek a csillaga még nem jár olyan magasan, mint a korábbi szerelmeké, Harry Styles-é, Calvin Harris-é vagy Tom Hiddlestoné, de a szakma tehetségesnek tartja.



Egy, a családhoz közelálló informátor szerint Swift óvatossága a magyarázat arra, miért nincs még telekürtölve a világsajtó az új kapcsolattal. „Nem nevezném titkos kapcsolatnak, mert a család és a barátok tudják. Taylor végre azokat hagyta ki, akiket kell: a médiát. Rájött, hogy addig minden szép és jó, amíg egy sztárkapcsolat kibontakozik vagy tart, de amikor jön a fájó szakítás, jönnek a kudarcok és a szégyenérzet, akkor az már inkább kellemetlen, és katasztrófának éli meg viszontlátni a sajtóban, mint ahogy azt Hiddlestonnal is átélte. Most jóval óvatosabb és védi a magánéletét.” – magyarázta a forrás.

„Taylor és Joe illenek egymáshoz. Ez egy komoly kapcsolat.” – fejezte be értékelését az informátor.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-