PUZZLE
Bulvár hírek
#sztárhírek
#celeb hírek
#Hollywoodi sztárhírek
#hazudtak a korukról
Sztárok, akik hazudtak a korukról
Ugye milyen jó lenne örökké fiatalnak maradni? Naná, és ezt a hollywoodi sztárok is pontosan így gondolják, éppen ezért fordulhat elő, hogy többen hazudnak a korukról! Mi pedig össze is gyűjtöttük a legcsúnyább lebukásokat!

Nicole Scherzinger

2008-ban az egykori Pussycat Doll Nicole-ja, elismerte, hogy korábban hazudott a koráról. Majdnem 30 éves volt, amikor a zenekar honlapján 28-nak volt feltüntetve. Amikor kiderült, egy interjúban azt mondta nevetve: „Inkább azt kellett volna mondanom, hogy 27 vagyok…”

Mila Kunis

Amikor az ember életében eljön a nagy lehetőség, hogy az egész világ megismerje, akkor mindent megtesz azért, hogy összejöjjön. Nos, pont így volt ezzel Mila Kunis is, aki csak azért, hogy megkapja az első nagy szerepét, azt mondta a producereknek, hogy elmúlt 18. De utólag kiderült, hogy ő akkor valójában még csak 14 éves volt, és hozzátette, hogy ez egy igazán pici füllentés volt: „Végülis tényleg betöltöttem egyszer a 18-at!”

Eminem

A híres rapper talán az utolsó, akiről azt gondolnád, hogy nem mond igazat a koráról korábban. Pedig 1999-ben egy interjúban azt mondta, hogy még csak 24 éves. Az igazság? Valójában 27 volt! Az viszont sosem derült ki, miért volt szükség erre…

Nicki Minaj

Sajnos 2011-ben Nicki valódi korára is fény derült, amikor egy rendőrségi jelentés napvilágot látott! Akkor nem 26 éves volt, hanem két évvel idősebb. Az eset után tuti, hogy két dolgot megtanult: Ne hazudj a korodról, és soha ne kerülj kapcsolatba a rendőrséggel.

Jennifer Lopez

J-Lo valódi kora szintén egy rendőrségi ügy során derült ki. A hollywoodi sztár mindig azt állította, hogy ő 1970-ben született, de amikor még akkori párjával, Puff Daddyvel érintettek voltak egy New York-i klubban történt lövöldözésben, elárulta, hogy valójában 1969-ben született.

James Blunt

A híres énekes első lemezének debütálásakor hazudott! Akkor azt állította, hogy három évvel fiatalabb, mint a valódi kora. Persze azóta már kiderült az igazság a most 42 éves sztárpasiról.

Geri Halliwell

Ginger Spice még Victoria Beckham miatt bukott le, aki korábban kikotyogta, hogy Geri már a 25-öt is betöltötte, miközben végig azt állította, hogy csak 21 éves. Mel B próbálta kimenteni azzal, hogy valójában egyikük sem tudja pontosan ki hány éves a zenekarból: „Mai napig nem tudjuk, hogy Geri pontosan hány éves. De ő a legidősebb, Emma pedig a legfiatalabb.”

Sandra Bullock

A színésznő egy újabb példa arra, hogy bárki képes hazudni a koráról, ha szeretne megkapni egy jó szerepet. Amikor a Szerelmi bájital című filmhez keresték a női főszereplőt, inkább azt mondta, hogy már 29, csak hogy ő legyen a befutó. Később a Vanity Fair magazinnak adott interjújánál lebukott, ugyanis itt már sokkal fiatalabbnak vallotta magát. „Eljön az az idő, amikor már fogalmad sincs arról, hogy akkor most tulajdonképpen hány éves vagy” – tette hozzá viccesen.

Forrás: cosmopolitan.hu