AKTUÁLIS
#Bethlen Gábor sátor
#vállalkozók
Sokszínű programmal várja a táborozókat Tusványoson a Bethlen Gábor sátor
Kisebbségi jogvédelem, történelemidézés, támogatások, ifjúságkutatás, a magyar családok jövője. Csak néhányat soroltunk fel a témák közül.

A. legváltozatosabb kérdések kerülnek terítékre a Tusványos 2018 keretében a Nemzetpolitikai Kutatóintézet által működtetett Bethlen Gábor sátorban, amely zsúfolásig megtelt a szerdai megnyitóra és az érdeklődés azóta sem hagyott alább. A héten a Nemzetpolitikai Államtitkárság tematikus éveinek programelemeiből is kaphatnak ízelítőt az érdeklődők.

Ma a 2016 a külhoni magyar fiatal vállalkozók és a 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve programhoz kapcsolódó vállalkozói mentoráláson vehettek részt vállalkozók. A résztvevők vállalkozásuk továbbfejlesztésében, vállalkozói ötletük megvalósításában kaptak segítséget a Nemzetpolitikai Államtitkárság szakmai partnerének, a Design Terminálnak a mentorai segítségével. A szakmai együttgondolkodáson elhangzó visszajelzések szerint az eddigi programelemek valós segítséget nyújtottak a szülőföldön maradásban és boldogulásban az erdélyi vállalkozók számára.

- FrissMédia -