18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#baleset
#ejtőernyős
#Nyíregyháza
Sokkoló! Megtudtuk a nyíregyházi ejtőernyős baleset részleteit!
Mint elsőként megírtuk, a nyíregyházi repülőtér térségében eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant egy ejtőernyős, akinek összegabalyodott az ernyője.

A tragikus eseményről portálunk korábban így számolt be. Azóta megtudtuk, hogy a 40 év körüli férfit eszméletlen állapotban mentőhelikopterrel szállították a debreceni klinikára. A mentők közel három óra alatt tudták stabilizálni a férfit, hogy egyáltalán szállítani tudják.

A férfi nem számít gyakorlott ugrónak, épp ezért információink szerint az oktatójával együtt ugrott. Bár az akasztásos ugrást követően a férfi ernyője kinyílt, mégis összegabalyodott. Az eljárás ilyenkor, hogy oldani kell a főernyőt, és azonnal nyitható a mellkasra erősített mentőernyő.

Csakhogy az oktató hiába üvöltötte, hogy oldd ki, oldd ki azonnal! A férfi nem tette. Valószínűleg pánikba esett, és nagy valószínűséggel közrejátszott a rutintalansága is. Egy közelben lakó hölgy megdöbbenve mesélte, hogy ő pont akkor nézett fel az égre, amikor a férfi magatehetetlenül forgott a levegőben és a másik üvöltötte, hogy oldd ki, oldd ki azonnal!

A férfi - borsodi lapértesülések szerint szolnoki vállalkozó - a becsapódást követően azonnal elájult.

A rendőrség a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.