KÉK FÉNY
#Kemecse
#tűzeset
Pillanatok alatt lett a lángok martaléka - képek
Mint írtuk, óriási tűz volt Kemecsén, az Árpád utcában, ahol egy autószerelő műhely égett teljes terjedelmében. A lángok később átterjedtek a mellette lévő lakóházra is.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, hiszen sűrűn lakott területen pusztítottak a lángok és nem lehetett kizárni a robbanást sem, hiszen a műhelyben több gázpalack is volt, amit a hegesztéshez használnak. Miután a tűzoltók visszahűtötték a palackokat, egy távoli pontra vitték őket, hogy a készenlét rendőrség mesterlövésze "kilője" mindet. A beavatkozás idejére 80 méter sugarú körben jelölték a biztonsági zónát, így négy házból a művelet idejére kiterelték a lakókat, akik türelemmel viselték a megpróbáltatást.


A helyszínen a lakók elmondták: azt vették észre, hogy valami pattog, "olyan volt, mint amikor fát dobálnak", majd kinéztek az ablakon és akkor látták, hogy a szomszéd ház teteje lángol. A ház jól láthatóan most esett át felújításon, ezt a szomszédok is megerősítették. Az anyagi kár több millió forintra tehető.




- FrissMédia -