PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.07.19.
Pénteken könnyen összecsaphatnak fejed fölött a hullámok- Horoszkóp 07.19.
Az év talán legrázósabb hetének utolsó munkanapján már ne hagyd, hogy összecsapjanak fölötted a hullámok. Ha dolgozol, fejezz be lehetőség szerint minden munkát, feladatot. Ha pedig máris a szabadságodat töltöd, a horoszkóp szerint tölts minél több időt a szabadban.

Kos

Legyél inkább óvatos a szerelemben, s ha lehet, most ne te kezdeményezz. Inkább hagyd, hogy téged varázsoljon el a másik. Könnyen fellobbannak ma benned az érzelmek, mégis próbálj meg türelmes lenni, engedd meg magadnak az udvarlást, az újabb és újabb randevút. Ne siesd el a lehetőséget.

Bika

Pénteken könnyen beleragadhatsz a saját elképzeléseidbe. Vedd észre, amikor folyton ugyanazt és ugyanazt ismétled. Változásra, változtatásra késztet most téged az élet, engedned kéne az áramlást, hogy történjen veled, körülötted végre valami egészen más. A merevség csak merevséget szül. Jön a hétvége, ne rontsd el.

Ikrek

Talán már alig várod a hétvégét. Nincs sok hátra, de a pénteki feladatokkal érdemes még végezned. Ne tologasd, mert csak egyre több lesz belőle, és a végén összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Pontosan tudod, minél több a feladat, annál feszültebbnek, stresszesebbnek érzed magadat. Csak nagy levegő, és máris összeszedted magad.

Rák

Ha úgy érzed, nem kapod meg párodtól, a környezetedtől a figyelmet, duzzogás helyett inkább mondd el nekik, mire vágysz most a legjobban. Egy meleg ölelés, néhány jó szó, és máris jobban érzed magad. A környezeted pontosan ugyanezt várja tőled. Szóval, kezdd te előbb a dicséreteket, a többi meg jön magától.

Oroszlán

Ne gondolj nagy dolgokra pénteken. Apró figyelmességgel, néhány kedves szóval is bearanyozhatod a párod napját meg persze a sajátodat is. Ma neki annyi is elég, hogy felhívod telefonon, és elmondod, mennyire szereted. A reakciója hatásosabb lesz, ráadásul zavarba sem hozod az óriási ajándékkal.

Szűz

Ideje kimondani végre, ami a lelkedet nyomja. Bármit is cipelsz már egy ideje, pénteken ne tartsd magadban. Legyél átgondolt, visszafogott, és semmi esetre se húzd fel magadat a beszélgetést megelőzően, mert akkor épp az ellenkezőjét éred el, mint amit szerettél volna. Kedves szavakkal, mosolyogva mondd el az érveidet.

Mérleg

Pénteken a zene szó szerint is melengeti a lelkedet. Ma érdemes kellemes és nyugodt zenét választani, vagy bármilyet, amit igazán kedvelsz, ami feltölt, miközben hallgatod. Táncra perdülnél? Miért is ne? A lényeg, hogy megnyugtasd a lelkedet. A zene segítségével békére találsz magadban és körülötted is.

Skorpió

Valamilyen tüske még mindig ott lapul a lelkedben. Bármi is nyomaszt, ne pazarolj rá több energiát, de legalábbis ne tartsd magadban. Fújd ki, engedd el képzeletben, mint egy lufit. Könnyíts a lelkeden végre, különben megbetegedhetsz. Nem jönne jól, ha épp most dőlnél ágynak.

Nyilas

Nem igazán érted, mi folyik most körülötted. Csak azt látod, hogy mindenki feszült, ideges, rohan. Tudod mit? Most csak figyelj inkább magadra, hogy te jól legyél. Nem kéne darázsfészekbe nyúlnod. Szóval ne kérdezz, ne kutass, és a részleteket se akard tudni. Maradj ki pénteken mindenből.

Bak

Péntek van, lassacskán túl leszel ezen a megerőltető héten. Most már nincs miért küszködni, csak a mai napi feladatokra figyelj. Ha a szabadságodat töltöd, eszedbe ne jusson a munkán agyalni. A szeretteidre, a családodra és persze magadra figyelj csak. Lazíts, engedd ki a gőzt. Megérdemled.

Vízöntő

Pénteken azzal tennéd a legjobbat magadnak, ha az egész napot a szabadban töltenéd. Szívd be mélyen a levegőt, élvezd a nyári napsütést. Amennyiben még dolgozol, legalább az ablakokat nyisd ki, és érezd a szellőt, a levegő játékát. Pontosan ugyanilyen könnyeden kéne most neked is áramlani…

Halak

Természetes igény, hogy szeretnél tartozni valakihez. Ha még keresed a párodat, pénteken érdemes lépéseket tenni ehhez. Legalább mozdulj ki otthonról, és töltsd a délutánt, az estét a barátokkal. Ha már párban élsz, akkor kettesben sétáljatok, nézzétek meg például a naplementét… Imádni fogod.

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu