AKTUÁLIS
#tűzoltó
#tűzeset
#Kemecse
Óriási tűz pusztít Kemecsén
A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és megkezdték a lángok oltását. Kigyulladt egy autószerelő műhely Kemecsén, az Árpád utcában. A lángok átterjedtek a szomszédos lakóépület tetőszerkezetére is, amelynek oltását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugár segítségével végzik.

Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely egy autószerelő-műhelyben keletkezett Kemecsén, az Árpád utcában. A csaknem százötven négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett, és a tűz a szomszédos lakóépület tetőszerkezetére is átterjedt. A lángokat a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral fékezték meg. Az egységek egy acetilén- és egy oxigénpalackot is kihoztak az égő műhelyből, amelyek hűtését a tűzoltók egy vízsugárral végzik.

Az első hírek szerint az eset során senki nem sérült meg.

A helyszínen több mentőautó is biztosítja a terepen dolgozó tűzoltókat. Közben megérkezett a készenléti rendőrség speciális egysége, akiknek a feladatok a robbanásveszélyes palackok kilövése.