AKTUÁLIS
Ők lettek dobogósok a kisvárdai kerékpárversenyen
A kisvárdai várkertben tekerték a bringákat az ötödik cyclocross-versenyen, mely egyben a Tirpák Cross V. évadának kisvárdai futama is volt. A látványos, technikailag igen bonyolult pályán három kategóriában csaknem 100 versenyző állt rajtvonalhoz november közepét meghazudtoló, már-már nyárias melegben.

A nyomvonallal, amely a kisvárdai vár és a Várda Sport Hotel ölelésében van, az eddigieknél is technikásabb és látványosabb pályát jelöltek ki a KKB szervezői. A támogatóknak köszönhetően pedig chipes időmérőrendszer segíti a verseny lebonyolítását, hogy profin tudják mérni a versenyzők idejét.

A menetrendnek megfelelően 10-kor rajtolt a gyerekek mezőnye, ahol két kör teljesítése volt a cél. 11-kor követte őket az igen népes hobbimezőny, ott már hat kört kellett tekerni, körönként közel 2, 5 kilométeres távval. A vasárnapi harangszóra indult el az elitmezőny, most is kemény és elszánt versenyzőkkel, nekik már nyolc kör volt a kötelező menet.


A teljes mezőnyben tizenegy kisvárdai és KKB-színekben induló versenyző is volt, akik meglehetősen jó eredményekkel szerepeltek.

Eredmények

U13. lány Hegedűs Lili 2. hely

U13 fiú Tóth Norbert Márk 2. hely

U19 fiú: Viktor Gyetvai 1 . hely

HOBBI, U 23 . fiú: Gábor Vedres (Harcosok Klubja Szilvási Team) 3. hely

Hobbi Master 1. Szónok Bertalan 2. hely

Hobbi Master 2. László Szűcs 2. hely

ELIT CX

Master 1. Gergő Géczi 1. hely

Master 3. Eke Zoltán 1. hely

ELIT MTB Norbert Nagy 3. hely


- FrissMédia -