AKTUÁLIS
Nemzetközi díjat nyert a kisvárdai innováció
Két kategóriában is első helyezést ért el a Lapidaris a 2019-es Necropolis-TANEXPO World Russia kiállításon.

A Lapidarist nemzetközi terjeszkedésének újabb állomásán, Moszkvában mutatták be az orosz közönségnek. Az október utolsó napjaiban megrendezett esemény az olasz TANEXPO és az orosz Necropolis közös projektje volt. Óriási kiállítási területen több ezer látogató fordult meg a standok között, hatalmas érdeklődés övezte a Lapidarist.

A kiállításon díjazták a legjobbakat, a nívós rendezvényen pedig kiemelkedő sikert ért el a magyar találmány: előbb megkapta a legjobb innováció díját, majd a Lapidarist népszerűsítő bemutató videó is elnyerte a legjobbnak járó nemzetközi elismerést. Így az elsöprő népszerűség dicsősége mellett két aranyéremmel tértek haza a magyar találmány képviselői.

Az orosz médiában nagy szerep jutott a rendezvénynek, a beszámolókban meghatározó helyet töltött be az emlékezés köve, több csatorna is készített interjút a helyszínen tartózkodó munkatársakkal. A rendezvény minden napján televíziós stábok látogattak a Lapidaris standhoz, a legnagyobb oroszországi hírcsatornák kiemeltként mutatták be a Moszkvában is bemutatott újdonságot.

A szolgáltatással méltó emléket állíthatunk elhunyt szeretteinknek, így kézzelfogható közelségbe hozhatjuk az utókor számára. Gyermekeink, unokáink hálásak lesznek, hogy ezeket a felbecsülhetetlen értékeket megőrizzük számukra.

A Lapidaris Kő lehetőséget nyújt ahhoz is, hogy felkutathassunk a rég elhunyt ismerősöket, rokonokat, megtaláljuk a családunk elveszett ágát.

A Lapidaris munkatársai továbbra is hatalmas lendülettel dolgoznak azon, hogy egyre több országban ismerjék meg az egyedülálló szolgáltatást, így megőrizve az utókor számára a felbecsülhetetlen emlékeket elhunyt szeretteikről.

Mi korábban ITT írtunk róla.