PUZZLE
Horoszkóp
Napi horoszkóp - 2021. május 04.
A kos kiváló teljesítményt nyújthat, a mérlegnek tanácsra lehet szüksége.


Kos

03.21 - 04.19

Bravúros teljesítményt nyújthatsz valamiben, amit nemrég tanultál vagy először próbáltál ki. A feléd áradó bókok jó érzéssel tölthetnek el. Pároddal romantikusan kezdődhet a reggel, a nap második felében pedig egy közösen megoldandó, váratlan helyzet várhat, amivel jól boldogulhattok. Egyedülállóként régi párod kérhet új esélyt.


Bika

04.20 - 05.20

Bikaként most érdemes kéréseiddel a felettesed elé állni. Legyen az fizetésemelés vagy észrevétel, nyitott lehet feléd, ha őszintén elmondod érveid. Pároddal emlékezetes időtöltés várhat, emellett játékosak és kreatívak lehettek a hálószobában is. Szingli vagy? A mai nap folyamán szembejöhet veled álmaid pasija/asszonya. Figyelmét azonnal felkelted, ne habozz hát elkérni a telefonszámát!


Ikrek

05.21 - 06.21

Pénzügyeid rendeződni látszhatnak, ami megnyugvással tölt el. Egy jó spórolási ötletnek vagy más reformnak tudható be ez a javulás. Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja, mennyire odavagytok egymásért. A délutánotok humorral fűszerezve telhet. Szingliként flörtbe bonyolódhatsz egy olyan személlyel, aki valójában nem éppen a Te zsánered.


Rák

06.22 - 07.22

Rákként valamihez olcsóbban juthatsz eredeti áránál, szemfülességedre pedig igen büszke lehetsz. Ne spórolj szavaiddal, másoknak is adj jó tippeket, tanácsokat! Pároddal lehet ugyan egy kis vita, de a szerelmetek a lényeg, ráadásul a délutánotok remekül alakulhat. Ha nincs még párkapcsolatod, talán az online ismerkedés hozhat számodra igazi áttörést.


Oroszlán

07.23 - 08.22

Karrieredben új fejezet veheti kezdetét. Munkaköröd vagy akár állásod is változhat. Pároddal egy közös kiruccanás gondolata merülhet fel, ami remek hangulatot kölcsönöz nektek. Szingliként most talán nem vágysz párkapcsolatra, inkább magadra fókuszálnál. Ez akár előnyös is lehet számodra, hiszen a következő párkapcsolatodkor a csillagok jellemváltozásra hívják fel a figyelmet.


Szűz

08.23 - 09.22

Valami változtatáson törheted a fejed a munkád kapcsán. Legyen pár apróbb vagy nagyobb gondolat, forradalminak tűnhet az ötlet és ez felvillanyozza a kedved. Pároddal mesés napotok lehet együtt, de a későbbi időszakra is szakadatlanul romantikahegyek várhatnak rátok. Szingliként egy felbukkanó jóképű ismeretlen töltheti ki minden gondolatod e nap folyamán.


Mérleg

09.23 - 10.22

Tanácsra lehet szükséged, tanácsadódként pedig mindenképp olyat válassz, aki az adott kérdésben több tapasztalattal rendelkezik. Pároddal a keddi nap mosolygós lehet számodra, egyébként pedig szervezéssel, tervezéssel próbálod múlatni az időt. Szingliként telnek mindennapjaid? Egy barátnőd ismerőse megfoghat: ideje kicsit nyomozni az illető után!


Skorpió

10.23 - 11.21

Egy szívesség megtétele okozhat fejtörést számodra a keddi nap folyamán, de a segítség ettől még örömödre lehet. A jótett ráadásul idővel meg is térül majd. Ha párban vagy, a mai napotok rendhagyó lehet, a kedd második felében pedig közös örömhírt kaphattok. Szingliként jelöltedtől kaphatsz félreérthetetlen jelet. Bátoríthatod anélkül, hogy túlzásba esnél.


Nyilas

11.22 - 12.21

Nyilasként energikus és jókedvű lehetsz a keddi nap folyamán, amely másoknak is feltűnhet. Kedvesed szinte újra beleszeret pezsgő lényedbe, sugárzó mosolyodba. A keddi nap kedves meglepetést tartogathat számodra, szóban vagy akár tárgyban is. Ha nincs párod, valaki felfigyelhet rád, de sajnos egyelőre bátortalan lehet lépni. Ami késik, nem múlik.


Bak

12.22 - 01.19

Az utóbbi időszakban feszítettebb lehetett az időbeosztásod, ami miatt teljesen kimerültnek érezheted magad. Ám ha készítesz egy jó tervet, minden flottul mehet. Különösen igaz ez a hivatalos ügyek intézésére. Pároddal bensőséges napotok lehet együtt, és várhat titeket egy nagyobb beszélgetés egy komolyabb témáról. Szingliként férfibarátod felől közeledést tapasztalhatsz.


Vízöntő

01.20 - 02.18

Figyelj egészségedre, fogyassz sok vitamindús gyümölcsöt, pihenj, mozogj, ha csak teheted! Sajnos fenyegethet egy betegség ebben a kiszámíthatatlan időben, de ha résen vagy, elkerülheted. Pároddal szebb napot nem is kívánhatnátok, és a szexuális energiák is a magasba szöknek. Szingliként randira hívhat ismerősöd egyik ismerőse. Érdemes egy esélyt adni a dolognak.


Halak

02.19 - 03.20

Anyagi ügyeid átgondolása hosszú távú javulást indíthat el az életedben. Ha tudatos vagy, több maradhat a zsebedben. Pároddal nálatok az egész nap a kikapcsolódásról szól. Dúl a szerelem, és a humor is megfűszerezheti a napotokat. Szingliként egy pillanatra eluralkodhat rajtad a magány, de barátnős, kollégás programjaid felvidítanak. Önsajnálat helyett inkább fókuszálj magadra.


Forrás: nlc.hu

-FrissMédia-