PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.07.09
Napi horoszkóp 2020. július 9.: Csütörtökön forrósodnak az érzelmek
A napi horoszkóp szerint csütörtökön a hőmérséklettel együtt az érzelmek is felfokozódnak. Ne lepődj meg, ha te sokkal érzékenyebben reagálsz bizonyos dolgokra. S ez a pozitív és a negatív érzelmekre egyaránt érvényes...

Kos

Ne lepődj meg, de sokkal érzékenyebb leszel csütörtökön, mint általában. Az érzéseid felforrósodnak, még az is lehet, úgy érzed, szerelmes vagy. S ezt a felfokozott érzést érezheted a munkád, a gyermeked, a háziállatod iránt éppúgy, mint természetesen a párod felé. Most magába az életbe is beleszerethetsz. Jól hangzik, nem igaz?

Bika

Csütörtökön próbáld meg észrevenni, milyen sokan támogatnának téged. Ha megengednéd nekik… Gondolkodj el, vajon kikben bízhatsz meg vakon, kik azok a barátok, rokonok, akikre feltétlenül és bármikor számíthatsz? Meglepődsz, milyen sok ember támogatását élvezed…

Ikrek

Csütörtökön nagyon különleges dolgot tapasztalsz meg. Rájössz, mennyire fontos érték a bizalom. Mindez az önbizalomra legalább annyira érvényes, mint a mások felé irányuló bizalomra. S közben persze az is kiderül, kik a legmegbízhatóbb embere körülötted. Legyél résen, figyelj, gyűjtsd a tapasztalatokat egész nap.

Rák

Csodás napod lesz csütörtökön. Nagyszerű a hangulatod, nagyon pozitív a kisugárzásod, s úgy érzed, minden sínre került az életedben. Amikor ennyire pozitívan tekintesz az életedre, minden sokkal gördülékenyebben halad a maga útján. Érdemes valami különleges és új dolgot útjára engedned…

Oroszlán

Csütörtökön még nem leszel topon. Inkább ingerült és ideges leszel, mintsem felhőtlenül boldog. Könnyen felkapod a vizet, és olyasmit mondhatsz, amit később megbánsz. A legokosabb döntés a hallgatás. Nem lesz persze könnyű szó nélkül hagyni a többieket, de valahogy próbáld meg.

Szűz

Meglepődve tapasztalod a környezetedben, hogy néhányan mennyire álmodozóak, romantikusak csütörtökön. Biztosan érthetetlennek tűnik, hogy miért nem képesek két lábbal a földön járni, de ez még nem ok, hogy kritizáld őket. Hagyd, hadd lebegjenek a maguk világában. Te attól még maradhatsz józan.

Mérleg

Csütörtökön álmodozó és érzelmes hangulatba kerülsz. Most szinte mindent és mindenkit rózsaszínű szemüveg mögül szemlélsz. Lehet, hogy pár nap múlva már sokkal “józanabbul” tekintesz magadra és a környezetedre is. De most nyugodtan éld meg az igazi romantikát. Mégiscsak nyár van, nem igaz?

Skorpió

Végre hihetetlenül feldobódott leszel. Egész nap fülig ér a szád, aminek a párod és a környezeted is nagyon örül. Jó látni, amikor pozitívan gondolkozol, és optimistán tekintesz a jelen és a jövőbeni lehetőségekre. Csütörtökön nagyon jó ötleteid támadnak, amelyek mind-mind fontosak lehetnek hamarosan.

Nyilas

Nem mondhatni, hogy felhőtlenül boldog lennél. De azt te is tudod, hogy az öröm, a boldogság valójában csak rajtad múlik. Színesítsd szó szerint a napodat. Egyél minél több színes gyümölcsöt, zöldséget, mert ezek most nagyon jót tesznek a testednek, a lelkednek. Minél színesebb az étlapod, annál jobb.

Bak

Lesz, akivel nagyon könnyen, és lesz akivel egyáltalán nem találod a közös hangot csütörtökön. Utóbbiakat ne akard meggyőzni az igazadról, inkább hagyd rájuk, hadd gondoljanak, amit akarnak, s helyettük csatlakozz az első társasághoz. Velük nagyszerűen alakul a napod, és nagyon jókat beszélgethettek most.

Vízöntő

Rád nem jellemző, hogy elöntenének az érzelmek. De csütörtökön még te sem menekülhetsz. Szokatlanul nyíltan mutatod ki az érzéseidet a párodnak, a barátoknak, a kollégáknak, de ha van, az ellenségeidnek is. A legjobban persze akkor járnál, ha ma csak a boldogító érzelmeket engednéd a felszínre.

Halak

Ha valakinek oka sem lehet panaszra csütörtökön, az kétségtelenül te vagy. Mindent szuper és örömteli veled és körülötted. Ragyogsz egész nap, s nagyon jó érzés a közeledben lenni. Mindenkire nagyon pozitív hatást teszel. Használd ki ezt a különleges lehetőséget, s ha kedvet tartja, ismerkedj és flörtölgess…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-