PUZZLE
Horoszkóp
#Horoszkóp
#2020.08.03
Napi horoszkóp 2020. augusztus 3.: A telihold az egész napra rányomja a bélyegét
Hétfőn a Vízöntő Hold és az Oroszlán Nap kerül egymással szembe. Komoly feszültséget, vitákat jelez az augusztusi telihold. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor könnyedén kimaradhatsz belőle...

Kos

Hétfőn többen is lehetnek a környezetedben, akik ellenségesen lépnek fel veled szemben. Nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, a türelmedet, és ne engedj semmilyen provokációnak. Vedd az egész napot kihívásnak, amikor a higgadtságodat tesztelik a többiek. Ne felejtsd el, te nyerni akarsz mindenáron…

Bika

Hétfőn a munkahelyeden lehetnek olyan konfliktusok, amiből jó lenne kimaradnod. Az is könnyen megeshet, hogy a jövődre vonatkozó terveidet borítja fel az élet. Talán olyan információk jutnak a füledbe, melyek elbizonytalanítanak. Egészen biztos, hogy a rugalmasságodra nagy szükséged lesz ma.

Ikrek

Legyél nagyon óvatos a közlekedésben. Hétfőn ugyanis bármi megtörténhet, ha nem figyelsz eléggé, vagy kapkodsz, rohansz. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban, a bezártságot, a kötöttséget most különösen rosszul viseled. Próbálj a lehető legkevésbé lázadni az adott helyzet ellen…

Rák

Téged nem érint közvetlenül a telihold, de ennek ellenére legyél mindenkivel toleráns és figyelmes. Csak annak segíts, aki kéri tőled, egyébként meg nyugodtan törődj magaddal egész nap. A többiek konfliktusa nem tartozik rád, az ő problémájukat nekik kell megoldaniuk. Ezt ne felejtsd el!

Oroszlán

Nem vagy könnyű helyzetben, de még mindig könnyebb a dolgod, mint a párodnak. A hétfői telihold nagyon sok feszültséget, ellentétet generál. Fontos, hogy ne ma akard az akaratodat érvényesíteni a többiek fölött. Inkább legyél nagyvonalú, elnéző, mert ezzel elejét veszed a konfliktusnak, a veszekedéseknek. Nem megéri?

Szűz

Leginkább a nyakadba hulló rengeteg feladat feszít belül téged. Semmiképp se ess pánikba, inkább gondold végig, miért van ennyi munkád? Talán túlvállaltad magadat? Kitől kértél segítséget? Hétfőn nem kéne a határaidat feszegetni, mert ha túlhajszolod magad, könnyen lerobbanhatsz. Ezt te biztosan nem akarod!

Mérleg

Egyedül te mondhatod magadat szerencsésnek, mert téged nem érint a mostani telihold hatása. Ha akarsz, kimaradhatsz a vitákból, de ha úgy érzed jónak, bevállalhatod a békítő szerepét. Nagyon igazságosnak és empatikusnak kell lenned. De neked ez nagyon könnyen megy…

Skorpió

Otthonodban jelez nehezítést, problémákat a hétfői telihold. Szinte biztosan érvényes lesz Murphy-törvénye, mely szerint, ami elromolhat, az el is romlik. A legváratlanabb pillanatban borulhat most minden. Jobb, ha nem tervezel mára semmit, mert nem jutsz a végére. Szerencsére a stressz hamar elmúlik.

Nyilas

Nagyon figyelmesen közlekedj hétfőn akkor is, ha autózol, de ha biciklivel, tömegközlekedéssel vagy gyalog jársz. Könnyen megütheted magad, s a baleset veszélye egész nap fennáll. Ne siess sehová, inkább indulj hamarabb, és érkezz előbb mindenhova, mert akkor kapkodnod sem kell.

Bak

Nyugtalanító lesz a hétfő a telihold miatt. A pénzügyekben kaphatsz olyan híreket, információkat, aminek most picit sem örülhetsz. A legfontosabb, hogy adj időt magadnak. Ne dönts hirtelen semmiről. Várj még néhány napot, mert akkor már hidegebb, józanabb fejjel látsz át mindent.

Vízöntő

A hétfői telihold a Vízöntő jelében lesz, így ez most téged érint a legerőteljesebben. Biztosan számos sértődésre okot adó helyzetet hoz eléd az élet, de mégis nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet. Legyél a lehető legrugalmasabb, és tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy kimaradj az összetűzésekből.

Halak

Téged nem érint közvetlenül a telihold, de olyan érzékeny leszel, hogy a többiek feszültsége rád is átragadhat. Próbáld meg valahogy elkerülni a negatív energiákat. Ne engedd, hogy a többiek feszültsége lehangolja a jó kedvedet. Hidd el, ami nem tartozik rád, abban nem is kell részt venned…


Forrás: nlcafe.hu

-FrissMédia-