SPORT
Labdarúgás
#meccs
#Kisvárda Master Good
#Zalaegerszeg
#OTP Liga
Mindjárt jön a Kisvárda Master Good meccse a Zalaegerszeggel!
Pár perc, és a Kisvárda FC részére is elkezdődik az OTP Liga 2023/2024-es idénye! Az első fordulóban a Kisvárda FC a ZTE FC-vel Zalaegerszegen száll csatába.

A Kisvárda Master Good internetes közli az interjút a futballcsapat edzőjével.

A legtöbb NB I-es csapat stadionjában kisvárdai vezetőedzőként még nem is járt Milos Kruscsics, ám Zalaegerszegre már másodjára látogat ebbéli minőségében. Kinevezése után a csapat az első idegenbeli mérkőzését éppen Zalában játszotta, most pedig a 2023-as őszi szezonban indul útjára a labda a Kisvárda Master Good számára az ország másik felében.

Hat hetet készültünk, miközben számos barátságos találkozót vívtunk meg – nyilatkozta az első bajnoki előtt Milos Kruscsics vezetőedző. – Az első bajnoki mindig nagyon fontos, egyfajta nyomást helyez ránk, mivel nem mindegy, hogyan indulunk el. A felkészülési összecsapások a keret számos pozitívumát kihozták, azt mondhatom, hogy végig jó futballt játszottunk. Motiváltan készülünk, de nem lesz könnyű mérkőzés. Nehéz a sorsolásunk, hiszen rögtön három meccs vár ránk idegenben, a Zalaegerszeg kérte ugyanis a pályaválasztói jog felcserélését, mi pedig partnerek voltunk ebben. Az öltözőn belül remek a hangulat, készen állunk a rajtra.”

A ZTE csütörtökön lejátszotta az Európa-konferencialiga második fordulós selejtezőkörének első mérkőzését, amelyen a horvátországi Eszéken az utolsó pillanatokban kapott góllal 1–0-s hátrányba került. Lehet abból előnyt kovácsolni, hogy három nappal a bajnoki nyitány előtt már meccset kellett játszania az ellenfélnek?

„Ez nem számít ilyenkor – véli Milos Kruscsics. – Egyetlen meccsről van szó, egyfelől ők már lejátszották első tétmeccsüket az idényben, másrészről talán fáradtabbak lesznek. Ugyanakkor nekünk is keresztül kell utazni az országon, de ez nem jelenthet problémát, hiszen szinte végig autópályán közlekedhetünk, és viszonylag gyorsan odaérünk. Izgatottan várjuk a rajtot, szeretnénk jó eredménnyel, lehetőleg győzelemmel bemutatkozni.”