AKTUÁLIS
#Mesés Advent
#kisvárda
#mese
#karácsony
Mesés Advent Kisvárdán: Játékország plüssmackója
Kisgyermekként megélt, karácsonyok hangulata, talán egy életen át, elkísér bennünket. 50 évvel ezelőtt még, fehérek voltak az ünnepek. A hó, vastagon ropogott a lábunk alatt, a fenyőfák illata, belengte az egész házat. Csodaérzések voltak ezek - írta ​Baráth Károlyné- Évike.

Idővel, a boldog gyermekkort, tovább adhattam, anyaként és nagymamaként. Az igazi, családi, közös élmények adják, a legszebb emlékeket. Bekuckózva egy szép mesével, igazán szívet melengető élmény az unokákkal.

Meseolvasás közben, elrepülhetünk, csodaországba. Lehetünk, hercegnők vagy királylányok. Megküzdhetünk a hétfejű sárkánnyal és a legsötétebb, rejtekéjes erdőben is járhatunk. Közben, megtanuljuk tisztelni és szeretni az életet és az élőlényeket. A mese, felkészíti a gyerekeket, a sunyi rókákra, a gonosz boszorkányokra, akiket az irigy törpék segítenek.

Fontosnak tartom, a pozitív életszeretet, átadását a gyerekeimnek, unokáimnak. Tudják, hogy a legerősebb kötelék a családunkban van. Feltétel nélkül, érdemes csak szeretni. A karácsony értékét ne a fa alatt keressék majd, hanem a fa körül, találják meg.

Egészségben és örömökben gazdag, áldott ünnepeket, kívánok, mindenkinek!