PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#asztrológia
Mennyire tudsz hű lenni önmagadhoz?- Horoszkóp 02.13.
Ma olyasmit kérhetnek tőled, ami szembemegy azzal, amiben hiszel, és azzal, aki vagy. Ha igent mondasz erre a kérésre, az sok előnnyel járhat, de elveszítheted a legfontosabbat: az önazonosságodat. Vajon képes vagy arra, hogy nemet mondj akkor is, ha vágysz ezekre az előnyökre? Vajon képes vagy arra, hogy önmagad legyél minden helyzetben?

Kos

Mindig a miértet keresed, mindig azt akarod megérteni, hogy mi miért történik. Kedden azonban észreveheted, hogy a miértek nem számítanak. Ma megértheted, hogy hiába tudod, mi miért történik, az még nem segít abban, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Ma azt döntsd el, hogy mit akarsz, és ne az okokat kutasd!


Bika

Az emberek ma igazat mondanak neked. Ez azt a veszélyt hordja magában, hogy talán olyasmit is meg kell hallanod, amit nem szeretnél hallani, vagy amire még nem vagy felkészülve. Fontos, hogy tudd: az őszinteség csak akkor okoz fájdalmat neked, ha nincs önismereted. Minél jobban ismered magad, annál nehezebb megbántani téged.


Ikrek

Ne hagyd, hogy mások rád erőltessék a véleményüket. Úgy tűnik, hogy ma mindenki sokkal jobban tudja nálad, hogy mit kell tenned, és mindenkinek meg is vannak a módszerei ahhoz, hogy befolyásoljanak. Azzal, ha megtartod a saját véleményedet, azt biztosítod, hogy mindvégig a saját kezedben tarthasd az események irányítását.


Rák

Amikor úgy érzed, hogy valamit már megvizsgáltál minden oldalról, akkor talán jobb lenne aludnod egyet a döntésedre ahelyett, hogy tovább gyötörnéd magadat rajta. Ne ma akard megoldani azt, amit hetek óta nem tudsz a kezedben tartani. Adj időt magadnak arra, hogy kitaláld a megoldást ebben a helyzetben.


Oroszlán

Meglepetten veszed észre, hogy az idő sokkal gyorsabban szalad, mint ahogyan azt te szeretnéd. Szinte észrevétlenül tűnik el a kedd hasznosabbnak szánt része, és szinte semmit sem sikerül teljesen befejezned ma. Tudnod kell, hogy tehetsz ez ellen a tendencia ellen: egy kis odafigyeléssel jobban oszthatod be az idődet.


Szűz

Van benned félelem attól a beszélgetéstől, amely ma vár rád. Valójában nem kell félned ettől a beszélgetéstől. Az, aki erős ellenfélnek tűnt eddig, könnyen válhat erős szövetségeseddé. Ma egyszerűen csak engedd meg a beszélgetőpartnerednek, hogy megismerhesse a motivációdat és a terveidet.


Mérleg

Szívesen segítesz másoknak azzal, hogy azt teszed, amire szerinted szükségük van. Ez a viselkedés sokszor bejön, ma azonban könnyedén felsülhetsz vele. Kiderülhet, hogy valójában az embereknek nem is arra van szükségük, amiről gondoltad, hanem valami teljesen másra. Kérdezd meg, hogy miben segíthetsz, mire vágynak!


Skorpió

Ha zaklatott vagy kedden, akkor érdemes tudatosan a kezedbe venned a saját hangulatod irányítását. Tudnod kell, hogy a saját gondolataidat te irányíthatod. Ha ma zaklatottá tesz egy gondolat, egész egyszerűen tudatosan fordulj el tőle, és tudatosan keresd meg azt a gondolatot, ami megnyugtat.


Nyilas

Ma minden emberi kapcsolatodban felmerülhet az a kérdés, hogy ki mit szeretne a másiktól. Talán úgy érzed, hogy az embereknek nincs szükségük rád, de ez csak a kishitűségedről szól. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy milyen sokan vannak körülötted, akikkel értékes a kapcsolatod, és milyen sokaknak segítesz.


Bak

Fontos felismerned, hogy nem mindenki mond neked igazat kedden. Vannak, akik kegyes hazugságokkal akarnak megvédeni a valóságtól, pontosabban a valóságnak attól a nézőpontjától, ahogyan ők látják a valóságot. Ma fontos megtudnod az igazat, hiszen, ennek az igazságnak a birtokában tudod eldönteni, hogy mit szeretnél tenni valójában.


Vízöntő

Talán van benned némi félsz a keddi feladataiddal kapcsolatban. Talán szívesen halogatnád is ezeket a feladatokat, és talán szívesen csinálnál helyettük valami teljesen mást. Ma az a legjobb taktika, ha határozottan és merészen belevágsz abba, amit egyébként csak halogatnál, és amitől félsz egy kicsit.


Halak

Miről ismernek a barátaid? Vajon mi lehet az első szó, ami eszükbe jut rólad? Vajon neked tetszik ez az első szó, vagy inkább lecserélnéd azt? Ha lecserélnéd azt, jó hírem van: Ma megváltoztathatod mások véleményét önmagadról. Ma könnyedén elérheted azt, hogy az emberek új (és jobb) arcodat ismerjék meg.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu