PUZZLE
Bulvár hírek
#válás
#sztárhírek
#mel b
#melanie brown
#spice girls
#girl power
#stephen belafonte
Mel B minden pénzét elherdálta
Válópere során derült ki, hogy egy fillérig eltapsolta vagyonát a Spice Girls énekesnője. Közel 38 millió font az, amit luxus autóra, kacsalábon forgó palotára és vízeséssel turbózott medencére költött.

Mel B éppen válik férjétől, Stephen Belafontétől, mely válóper múlt heti meghallgatásán derült ki, hogy a Spice Girls-ös időkben keresett 38 millió fontjából (13,3 milliárd forintjából) gyakorlatilag egy fillér sem maradt. Az énekesnő ügyvédje is megerősítette, hogy az év végére a házaspárnak már sosem maradt pénze az adóra.

Belafonte, aki megannyi afférja mellett, többször bántalmazta Mel B-t, sőt, arra kényszerítette, hogy nyitott házasságban éljenek, most 90 ezer fontos (31 millió forintos) férjtartást követel exétől, aki természetesen nem akarja és nem is tudja ezt vállalni, lévén produkciós cégének számláján csupán 961 font (338 185 forint) van.

A külsőségek vitték el a hatalmas vagyon legnagyobb részét.

Bár a híresség kezdetben megpróbálta megfialtatni vagyonát és annak nagy részét saját lemezkiadójába fektette, szóló karrierjéhez fűzött reményei hamar köddé váltak. A csillogó életvitelt azonban nem adta lejjebb az énekesnő, sportautókra, gyémántokra, villákra, vízeséses medencére, magán repülőgépek és luxus nyaralók bérlésére költötte vagyonát. Arról a milliókba kerülő magán szigetről már nem is beszélve, melyet Belafontének vett születésnapi ajándékként és ahova szinte sosem látogattak el.

Arról persze szó nincsen, hogy Mel B panelbe kényszerül, hiszen a America’s Got Talent zsűritagjaként 190 ezer fontot (66,8 millió forintot) keres minden hónapban és 20 százalékos részesedése van az együttes többi tagjával közösen megalapított Spice Girls Limited-ből is.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-