NAGYVILÁG
Belföld
#Tesco
#adománykupon
#adománygyűjtés
Már 100.000 eladott adománykupon segíti a Felhőtlen gyermekkort
Napról napra többen csatlakoznak az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekekért hirdetett összefogásához

Május 2. óta 100 000 adománykupont vásároltak meg a hazai Tesco áruházakban. Az áruházlánc vásárlói így szűk három hét alatt már 25 millió forinttal járultak hozzá az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlengyermekkor elnevezésű adománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet a befolyt adományokból nélkülöző, illetve bántalmazott gyermekeknek segít hátrányaik leküzdésében fejlesztő és közösségi programokon keresztül.



A Tesco kasszáinál május 31-ig érhetők el a 250 forintos kuponok, melyek megvásárlásával bárki segíthet esélyt adni a Segélyszervezet által támogatott közel 1500 rászoruló gyermek felzárkózására.

Folyik az adománygyűjtés a 1353-as adományvonalon is, melynek tárcsázásával hívásonként 250 forintot lehet felajánlani a kijelölt célra. Aki nagyobb összeggel, vagy online szeretne segíteni, az a segelyszervezet.hu oldalon egyszerűen és biztonságosan juttathatja el adományát. Hosszú távú elköteleződésre is van lehetőség rendszeres adományozás keretében, amennyiben valaki hónapról hónapra fix összeggel szeretne segíteni.

Átutalás vagy csekkbefizetés esetén a következő számlaszámra lehet utalni: 11705008-20464565, a közlemény rovatban a Felhőtlen gyermekkor jeligét kell feltüntetni.


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-