PUZZLE
Bulvár hírek
#Nyíregyházi Állatpark
#Halloween
Látott már halloweeni elefántot? Mutatjuk!
Különös látványban részesültek a Nyíregyházi Állatparkba látogatók, hiszen tökökkel játszadozó jegesmedvéket, kis pandákat, rénszarvasokat és ázsiai elefántokat tekinthettek meg. A Nyíregyházi Állatpark lakói ugyanis jellegzetes halloweeni tárgyat, töklámpást kaptak gondozóiktól, melynek belsejében az állatok kedvenc csemegéi lapultak.

Ezek a tökből faragott tárgyak rendszerint egy mécsest vagy lámpást rejtenek, a halloweeni tök állatkerti változata azonban tengeri halakkal, gyümölcsökkel, magvakkal és zöldségekkel volt megtöltve.

Mivel az állatkerti állatoknak sok a szabadidejük, a gondozók elfoglaltságot biztosítanak számukra, hiszen világszerte egyre erőteljesebb törekvés, hogy ne unatkozzanak, hanem aktívan töltsék el mindennapjaikat. Ráadásul ez a látványosság a látogatóknak sem utolsó - adja a választ a miértre Petró Zsuzsanna, az állatpark kommunikációs vezetője, majd hozzáteszi, hogy aki lemaradt az eseményről, ne szomorkodjon, hiszen november 1-én és november 3-án 9.30-tól hasonló élményben lehet része. Csütörtökön a nagymacskák, szombaton pedig a Viktória-ház főemlősei fognak „tökölni”.

A kommunikációs igazgató azt is elárulta, hogy a a tökök faragásában a Hotel Pangea gyermekvendégei segítettek.


- FrissMédia -