PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.11.18.
Küszöbön a változások-Horoszkóp 11.18.
Számos érezhető változást hoz ez a hét a csillagjegyek életébe. Már hétfőn érezhető lesz a változás előszele. S vajon hogyan érint mindez téged? A napi horoszkópban megtalálod a választ.

Kos

Napok óta a zsigereidben érzed, hogy történni fog valami. Siettetnéd a változásokat, előre szeretnéd tudni, mi mindenre számíthatsz. Egyrészt valóban fontos égi események történnek a héten, másrészt a változásokat nem siettetheted. Minden úgyis a maga idejében történik. És ez az, amit hétfőn mindenképpen el kellene fogadnod.

Bika

Számodra nyugalmasan indul a hét. Sőt, talán még ma is a hétvége érzelmes pillanataira gondolsz. Nem baj, ha megőrzöd a szívedben az élményeket, de azért az ábrándozás, a nosztalgiázás ne menjen a munka rovására. Hétfőn nem lesz könnyű a feladatokra koncentrálni, de azért legalább törekedj rá egy kicsit.

Ikrek

Ne lepődj meg, ha ma eltűnik a telefonod, lefagy a számítógéped, félreért valamelyik kollégád, netán a párod. Ez még mindig a retrográd Merkúr hatása. Szerencsére nem tart már sokáig, csak két napot kell még kibírnod, és újra fellélegezhetsz. Hamarosan újra visszatér a jó hangulatod is.

Rák

Váratlan fordulatok történhetnek veled hétfőn. Talán valaki igencsak felborítja a napodat, de az is lehet, egyszerűen nem érted, mit várnak most tőled a többiek. Ezek a furcsaságok szerencsére holnapra el is múlnak, így a teendőd mindössze annyi, hagyod a dolgokat a maguk rendjében haladni.

Oroszlán

A hétfőd a lehetőségekhez mérten egészen jól alakul. Ehhez viszont legyél ma különösen nagyvonalú. Semmi esetre se akarj másokat olyasmiről meggyőzni, amivel ők – bármilyen okból – nem értenek egyet. Ma csak bólints, és annyit mondj: „oké, igazad van”. Mindegy, hogy valóban így gondolod-e…

Szűz

Hétfőn különösen fontos a megfelelő fogalmazás. Legyél higgadt, visszafogott és megfontolt, nehogy kimondj olyasmit, amit később megbánhatnál. Használd az intelligenciádat, és akkor nem lehet baj. Ez még mindig a retrográd Merkúr hatása, szerencsére nem tart soká. Szóval, türelem és türelem…

Mérleg

Hétfőn még könnyen elveszítheted a türelmedet. Ma tényleg nagyon jól tennéd minden bosszantó helyzetben, ha elszámolnál tízig, mielőtt bármire is reagálsz. Még tesztel az élet, de nem sokáig. Holnaptól szó szerint is fellélegezhetsz, az agresszív és türelmetlen Mars végre kilép a jegyedből.

Skorpió

Hétfőn könnyen vitába keveredhetsz valakivel, akit ugyanakkor nagyon könnyen megsérthetsz a határozott stílusoddal. Gondold végig, tényleg megéri-e olyasmi okán vitatkozni, aminek holnap már semmi jelentősége nem lesz… Tudod mit, ma csak magadra figyelj, mintha nem is léteznének körülötted a többiek.

Nyilas

Bármennyire is szeretnéd, az időt nem tudod sürgetni. Igen, közeledik a születésnapod, amiről persze már biztosan mindenki tud a környezetedben is, de ez még nem ok, hogy napokkal, hetekkel előtte már csak ez a nap járjon a fejedben. Te nagyon spontán és könnyed vagy, ha az utolsó pillanatban szervezed meg, akkor szuper lesz. Ma inkább a munkádra kéne figyelned.

Bak

A szerelmes hétvége ugyan feltöltötte a lelkedet, mégis fáradtnak, enerváltnak érezheted magadat. Az elmúlt időszak munkahelyi rivalizálása szívta el az energiáidat. Hamarosan véget ér ez a negatív időszak. Közeledik az év vége, mostantól mindenki inkább saját magára, és nem a többiekre figyel. Ez meg neked is a legjobbkor jön.

Vízöntő

Hétfőn nem biztos, hogy megtalálod a közös hangot a főnököddel. Bármit is mond neked, vagy kér tőled, kommentár nélkül tegyél eleget a kívánságainak. Nem szereted ugyan az elvárásokat, vagy amikor leosztják neked a lapokat, de ha ez a munka fontos neked, változtass picit a hozzáállásodon is.

Halak

Hétfőn sok feladat vár a munkahelyeden. És ez valójában még csak a kezdet. Ahogy egyre közeledik az év vége, egyre több sürgető feladatot nyomnak a nyakadba. A jó hír viszont, hogy lesz erőd, energiád, kellő inspirációd mindenhez. Nincs miért aggódnod, a helyzeted mostantól egyre jobb és jobb lehet.

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu