AKTUÁLIS
#csúszdapark
#kisvárda
Kipróbáltuk a kisvárdai csúszdaparkot - fotók, videó
Hétfő óta várja vendégeit a kisvárdai AquaCinema. Csütörtökön gyakorlatilag talpalanyi hely nem volt a strand területén.

A múlt hét pénteken már beszámoltunk róla, hogy az ország egyik legnagyobb csúszdaparkja épült meg a kisvárdai Várfürdőben. A vadonatúj, 16 pályás óriáscsúszdapark hétfő óta várja a csúszásra, no meg a fürdőző élményre vágyó látogatókat. Az öt emelet magas csúszdaparkon belül extrémebb és enyhébb lejtésű pályák fogadják a fürdőzőket, amelyekbe egy start-stop biztonsági rendszer is került.

Jelenleg a csúszdapark mellett három medence vehető igénybe: egy úszómedence és két termál medence. Ha csúszdázni és úszni is szeretnének, akkor úgynevezett komplett belépőt kell váltaniuk, amely egy felnőtt részére 3900 forintba kerül, 2-9 éves gyerekeknek pedig 1000 forint. Amennyiben csak a medencéket használnák, felnőttként 1200 forintot kell fizetniük a belépőjegyért, a gyerekeknek pedig 900 forint a medencés napijegy. 16 óra után féláron válthatnak felnőttjegyet, és a gyerekek is olcsóbban, 500 forintért használhatják a medencéket. A fürdő minden nap 9 és 19 óra között tart nyitva, de a koránkelők reggel 6 és 8 óra között reggeli úszásra is befizethetnek.


- FrissMédia -

-