SPORT
Labdarúgás
Kikapott a Kecskeméttől a Kisvárda
Megint ugyanolyan szögletgólt kapott a Várda a második félidőben, mint az elmúlt meccseken. Viszont az elején legalább harcosabb, keményebb volt a csapat, de a meccs összképe alapján így is a szurkolók, a Várdai Vitézek dicsérhetők egyedül.

Pedig egy Kecskemétnek adott ajándék 11-essel állt sokáig a meccs döntetlenre, sőt, az első félidő végéig a Várda vezetett.

A Kisvárda védelem eleinte végre komolyabb ellenállást tanúsított az elmúlt meccsekhez képest. Mutatta a hozzáállást, hogy Melnyik egy elérhetetlennek tűnő labdának is utánament és megjátszotta.

Sőt, a nyolcadik percben is ő volt az egyik főszereplő, jobb oldali beadása annyira mesteri volt, hogy Ilievski két lépésről felugrás nélkül a hálóba bólintotta.

Kisvárda-Kecskemét 1-0

A Kecskemét sikertelenül próbálkozott ezután hosszú ideig, helyzetük se volt.

Zsótér lőtt rá jobbal egy rosszul kifejelt labdát, ennyi volt az egyetlen lehetőség, de ezt is fölé ütötte a kisvárdai kapus.

Aztán kapott a Kecskemét a VAR-tól egy ajándék 11-est. A kisvárdai védő ki akarta rúgni a labdát, a kecskeméti játékos úgy tartott rá a lábára, hogy előtte elpöckölte a labdát. Ez a semmi kategória. A nagyon kekeceknek kifelé szabadrúgás veszélyes játékért. De talpon rúgásért ritkán fújnak be 11-est. Most megtörtént. Horváth Krisztofer bevágta, majd beszólt a Kisvárda szurkolóinak, ez utóbbiért kapott is egy sárgát.

A félidőben 1-1.

A második félidőben aztán kapott egy szokásos szögletgólt a Kisvárda. Ráadásul ugyanolyat, amiből már vagy hatot ebben a szezonban. Átívelte a kecskeméti játékos a hosszúra, visszafejelte a jobbszélső az ötös közepére, aztán onnan Vágó bekotorta.

Kisvárda - Kecskemét

1-2

A végén a szakadatlanul a csapatot serkentő remek szurkolók, a Várdai Vitézek biztatása mellett próbálkozott a Kisvárda, de egy igazi helyzetig jutottak, amikor Cipetic egy belöbbölt labdát kapott, nem volt lesen, teljesen egyedül az ötösről kapásból jobbal gyengén feladta a kapusnak. Ezt illett volna jobban eltalálni.

Ezzel viszont elszállt az esély a döntetlenre, de hogy pozitív dologgal zárjuk, az egyedül kitörő kecskeméti támadót az egyik kontránál Ötvös utolérte és szabályosan legyűrte, így legalább nem lett három kapott gól a vége.