PUZZLE
Életmód
#élelmiszerbank
#adomány
#kisvárdai Tesco
Jónak lenni jó - Kisvárdán is
Kisvárdán is gyűjt a rászorulóknak az Élelmiszerbank, a Kisvárdai Görögkatolikus Karitász önkénteseinek segítségével.

Önnek hétköznapi bevásárlólista, neki a karácsonyi kívánságai - ezzel a szlogennel indított karácsonyi adománygyűjtő akciót az Élelmiszerbank. A szervezők azt kérik, hogy aki teheti, vásároljon a nélkülözőknek tartós élelmiszert és adja le azt önkénteseknek. Hogy mi jöhet számításba? Konzerv, étolaj, cukor, csokoládé, tartós tej, bébiétel, tészta, rizs, szaloncukor, édesség. Bármilyen, hosszabb ideig eltartható ennivaló, amiből ünnep varázsolható az asztalra. Az adományokat még karácsony előtt eljuttatják a rászorulókhoz. Három napig: most pénteken, szombaton és vasárnap várják a jó emberek élelmiszer-adományait a Kisvárdai TESCO-ban: pénteken 15.00 órától 20.00 óráig, szombaton és vasárnap reggel 8-tól este 8-ig.

„Az Élelmiszerbank akciójának célja, hogy minél több nélkülöző asztalára kerülhessen étel az ünnepeken. A nemes kezdeményezés mellé idén is nagy szeretettel állunk és karitásztársaimmal, valamint a Szent György Görögkatolikus Általános Iskola önkéntes diákjaival és pedagógusaival most hétvégén gyűjtjük a tartós élelmiszereket a rászorulók, illetve a nagycsaládosok, idősek számára. Fontosnak tartjuk, hogy karácsonykor senkinél ne maradjon üresen a terített asztal, ebben szeretnénk segíteni” - mondta el Nagy Józsefné, a Kisvárdai Görögkatolikus Karitász elnöke.

A Kisvárdai Görögkatolikus Karitász irodájában, a Malom közben is várják az adományokat: ott használati tárgyakat (ruhaneműt, játékokat, bútorokat, stb.) is gyűjtenek hétfőn és szerdán 15.00 és 17.00 óra között.