PUZZLE
Bulvár hírek
#Jennifer Lopez
#észbontó
#díj
#legjobb színésznő
Jennifer Lopez észbontó idomai mindent vittek az idei People Choice Awardson
Amellett, hogy megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat drámai sorozat kategóriában, a legvarázslatosabb ruháért is jutalmazhatták volna

Jennifer Lopeznál boldogabb nő kevés volt a tegnapi People Choice Awardson, ahol karrierje során először lett díjazott. A Los Angeles-i Microsoft Theaterben szerdán megrendezett gálán az énekes-színésznő a Shades of Blue című sorozatban nyújtott alakításáért kapott elismerést, akinek a magyar származású, Mariska Hargitay-t is sikerült legyőznie drámai sorozat kategóriában.

Jennifer Lopez a People Choice Awardson. Fotó: MTI/EPA

Jennifer Lopez a People Choice Awardson. Fotó: MTI/EPA

J.Lo lélegzetelállító Reem Acra estélyijében már azelőtt az est csillaga volt, hogy díjazták volna, nem volt nála lélegzetelállítóbb a vörös szőnyegen.

Az este a népszerű tévés személyiség, Ellen DeGeneres három díjat is kapott, az amerikai közönség szavazatai alapján: a legjobb talkshow-házigazda, a legjobb szinkronhang (Szenilla nyomában) és egy Britney Spearsszel készített videó révén a “legjobb komikusi együttműködés” díját is elnyerte. Az újabb trófeákkal DeGeneres húszra növelte közönségdíjainak számát, amivel egyúttal rekorderré is vált.

Ellen DeGeneres előző díjait is magával vitte a rendezvényre. Fotó: MTI/EPA

Ellen DeGeneres előző díjait is magával vitte a rendezvényre. Fotó: MTI/EPA

Tom Hanks, a Sully – Csoda a Hudson folyón főszerepéért kapta meg a legnépszerűbb drámai színész díját, amely a sztár hatodik közönségdíja lett. A színésznők közül a drámai kategóriában A zátony cápa elől menekülő hősnője, Blake Lively vehette át a rajongók elismerését.

A Szenilla nyomában című animáció a kedvenc film és a kedvenc családi film kategóriában is elvitte a díjat. A thrillerek közöl pedig A lány a vonaton tetszett legjobban a nézőknek.

A legjobb vígjátéki színész és színésznő díját Kevin Hart és Melissa McCarthy kapta. A rajongók kedvenc férfi akciósztárja Robert Downey Jr., kedvenc színésznője pedig Jennifer Lawrence lett.

Melissa McCarthy. Fotó: MTI/EPA

Melissa McCarthy. Fotó: MTI/EPA

A közönség Johnny Deppnek ítélte oda a filmes ikon díjat, amelyért Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Tom Cruise és Tom Hanks is versenyben volt. Depp a 14. trófeáját gyűjthette be a gálán.

A közönségszavazatok alapján 64 filmes, televíziós és zenei kategóriában osztották ki a díjakat. A nyertesek között volt még Rihanna, Britney Spears és Justin Timberlake is.

A People’s Choice Award díjátadót 43. alkalommal szervezték meg, a közönség több mint 125 millió szavazatot adott le a jelöltekre – közölte a rendezvény honlapja.



Forrás: hirado.hu