AKTUÁLIS
#Kisvárdai Anna Bál
#Anna Bál szépe
#felkészülés
#bemutatkozás
Ismerkedjen meg a kisvárdai Anna-bál szépeivel! 1 rész - videó
Izgatottan készül a 3. kisvárdai Anna-bálra az a 10 lány, akik versenybe szállnak a bál szépe címért. Ennél jóval többen indultak, de a nagy megmérettetésre ők tízen maradtak állva.

Mindannyian 18 és 23 év közöttiek. Megtalálható köztük a jövő torreádorainak előtáncosa,több éves táncos múltjával, latinos pezsgésével. De ott van a parlament jövőbeni sajtósa is, aki minden kérdésre tudja a választ és frappánsan vissza is kérdez. Az egyik induló jövőbeni gyógytornász, akinek érintése, kedves szava enyhülést ad a betegnek. Aztán ott van a fantasztikus lovas, aki Sissiként úgy üli meg a lovat, olyan kecsesen és szépen, ahogy a hercegnő egykoron Ferenc József szívét is rabul ejtette...(lehet, hogy ha őt koronázzák meg, akkor a hintó helyett inkább a ló nyergébe pattan majd?)


Tegnap este mutatkoztak be, gyakorolták, hogyan kell megjelenni, járni, színpadi koreográfiában részt venni. És elmesélni, milyennek látják ők a világot ma és hogyan képzelik el 5-10 év múlva. Ez nem a világmegváltó tervekről szól, dehogyis.. ! inkább arról, amit a jelen ad: hogy szép az életünk és tudják értékelni azt - mondta el a FrissMédiának Lengyel Tímea, aki a kommunikációs felkészítést segíti.

Mostani videónkban több lányt is bemutatunk és azt is megnézhetik, milyenek voltak a felkészülés első lépései. A próbák délután folytatódnak a Bagolyvárban - erről és a többi indulóról újabb videót készítünk.


- FrissMédia -