18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#horror
#bántaslmazás
#Tiszavasvári
Horror Tiszavasváriban
Évekig rendszeresen, módszeresen bántalmazta élettársát a büntetett előéletű, Tiszavasváriban élő gyanúsított, ezért rendelte el a letartóztatását egy hónapra a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2024. február 10-én, a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt indult eljárásban. Úgy tudjuk, hogy a 38 éves élettárs a 28 éves nőt szexuálisan is bántalmazta.

A megalapozott gyanú szerint R.R. gyanúsított és a sértett 2013 óta éltek élettársi kapcsolatban, azonban a férfi a kezdetektől, azaz tizenegy éve rendszeresen bántalmazta a párját, mert féltékeny volt rá. Hol puszta kézzel, hol valamilyen eszközzel támadt rá, általában oly módon, hogy az asszonyt egy székhez kötözte, nehogy el tudjon menekülni.


Féltékenysége miatt pár évvel ezelőtt a temetőben, a sértett édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta élettársa haját azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak. Több alkalommal előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így a sértett kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát.

2024. január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt és újból ököllel támadt neki, majd egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, mely bántalmazások következtében a sértett eszméletét vesztette. Ennek ellenére is csak másnap volt hajlandó őt eloldozni, annak érdekében, hogy élettársa ki tudjon menni a mosdóba, és a nő ezen helyzetet kihasználva tudott csak elmenekülni a lakásból.

A gyanúsított az évek során több alkalommal megöléssel is megfenyegette a sértettet.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be a letartóztatás elrendelésével szemben.