KÉK FÉNY
#Tiszakanyár
#lakástűz
Három éve a kislányukat, most a házukat vesztette el egy tiszakanyári család
​Három éve Tiszakanyáron egy 11 éves kislányt gázolt halálra egy traktor. A család nehezen dolgozta fel a tragédiát. Szerda hajnalban a család háza vált a tűz martalékává.

Kigyulladt egy családi ház Tiszakanyáron, a Kossuth úton késő éjszaka. Teljes terjedelmében égett a mintegy száz négyzetméter alapterületű épület nappalija és az egyik szobája. A kisvárdai hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek a tetőszerkezetre nem terjedtek át. Azonban a kétszintes ház lakhatatlanná vált. Gyakorlatilag minden égett, ami házban volt.


A lánglovagok egy gázpalackot is kihoztak az épületből, amit szerencsére nem ért hőterhelés.

A tulajdonos elmondása szerint a házban hatan, két felnőtt és négy gyermek lakott. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a gyerekek nem voltak otthon.

2020. június 16-án 11 óra 32 perckor Tiszakanyáron, a Fő úton közlekedett a Damjanich út irányából a Dombrádi út felé kerékpárral egy 14 éves helyi lány. Összeütközött egy kanyarodó lassú járművel, ami a Dombrádi útról fordult le jobbra, a Fő útra. A baleset következtében a kerékpáros lány életét vesztette- olvasható az akkori tudósításokban.