SPORT
#női kézilabda
#MTK Budapest
Ha nem látjuk, nem hisszük el - Kisvárda Master Good SE - MTK Budapest 32-33
Szeptemberről elhalasztott meccset játszottak le Kisvárdán a női kézilabda NB I-ben. A Kisvárda az MTK-t fogadta.

Sok gólos meccsre számított a mérkőzés előtt a hazaiak edzője az MTK ellen. Bakó Botondnak igaza lett, s bár a Kisvárda többnyire nem lő túlságosan sok gólt, ezúttal az ellenfél belekényszerítette a nagy adok-kapokba.

45 percig minden csodálatosan alakult, ekkor 4 góllal is vezettek a hazaiak. Csak amiatt aggódhattunk, hogy már ekkor is nagyon sok gól esett. Ez persze a meccset videón néző szurkolóknak talán tetszhetett, de nem volt megnyugtató. Ráadásul ekkor kezdte el megrázni magát az MTK-s, Győrből érkezett Pál Tamara és még nagyobb sebességre váltott a válogatott Szöllősi-Zácsik Szandra is. Csak úgy szórták a gólokat, miközben a hazaiak támadásai lelassultak.

Az MTK 6 perccel a cége előtt érte utol a Várdát, és ekkortól rendre ők vezettek egy góllal, de többnyire sikerült egyenlíteni. Fél perccel a vége előtt például hetesből, viszont utoljára az MTK támadhatott. Időkérés. 23 másodperc volt hátra. A várdaiak teljesen kiszorították a vendégeket a 6-os vonal elől. Ekkor egy keresztpassz után az MTK-s játékos betörést mímelt, amit a bírók 7-esnek fújtak be. Szöllősi-Zácsik belőtte.

Nézve a mérkőzést, az utolsó bírói ítélet méltánytalan volt, a Kisvárda simán megérdemelte volna az egyik pontot, de inkább mind a kettőt.