AKTUÁLIS
Győzikére (is) mulattak Napkoron - fotók
Szokatlan időpont, kissé szokatlan fellépők, de a helyiek örültek az Őszi Hacacáré programsorozat napkori állomásán is. A hangulatot a helyi néptánccsoport ifjú tehetségei alapozták meg, majd a mobilszínpadra lépett Singh Viki, őt Gáspár Győző, művésznevén Győzike követte a színpadon.

Viki 2010-ben nyerte első komolyabb zenei díját - első helyezést ért el a Jazzy rádió rangos dalversenyének díjátadó gáláján, a Művészetek Palotájában a Cornelio Tutu Band színeiben. A versenyen évről évre az ország jazzkiválóságai mérettették meg magukat.

Először 17 évesen indult tehetségkutató műsorban, a Megasztár első szériájában, ahol a legjobb 50 énekes közé került.

Az igazi szakmai áttörést és az országos ismertséget a nagysikerű Rising Star hozta meg számára 2014 ben, ahol az 5. helyen végzett.

Azóta több alkalommal láthattuk a Red Bull Pilvaker és A Dal (Eurovision Hungary) színpadán. 2015-ben a TV2 Édes élet című reality műsorában betekintést nyerhettek néhány hónapra a nézők Viki mindennapjaiba.

2017-ben a TV2 Sztárban Sztár című szórakoztató showműsorában is megmutatta sokszínű tehetségét.

Győzike roma származású televíziós személyiség, a Győzike show című reality komédia főszereplője, az egykori Romantic együttes frontembere. Komédiából persze Napkoron sem volt hiány.

A bulira kilátogatott a térség országgyűlési képviselője, dr. Seszták Miklós kormánybiztos is.

- FrissMédia -