SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
Gól nélküli döntetlent játszott a Debrecen ellen a Várda
Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 0-0.

A két csapat eredetileg augusztusban játszott volna Várdán, de a Várkerti Stadion gyepszőnyegének bakteriális fertőzése miatt felcserélték a pályaválasztói jogot. Korábban tizenháromszor meccseltek az élvonalban, 6-szor nyert a Kisvárda, 5-ször a Loki, 2-szer pedig ikszeltek.

A hazai csapat a pontszerzéssel elmozdult az utolsó helyről, igaz, vasárnap a ZTE visszaelőzheti. A vendégek maradtak a negyedik helyen.

OTP Bank Liga, 15. forduló

Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 0-0
--------------------------------------
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Pintér
sárga lap: Stefan (39.), Jovicic (70.), illetve Ferenczi (29.)

Kisvárda Master Good:
---------------------
Kovács M. - Stefan, Jovicic, Széles - Vida (Makowski, 68.), Ötvös (Lucas, 86.), Nikolov, Alic - Navratil (Rubus, 86.), Ilievszki (Mesanovic, 68.), Balogh N. (Camaj, 30.)

Debreceni VSC:
--------------
Megyeri - Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi - Loncar (Romancsuk, 59.), Manrique - Vajda (Oliveira, 59.), Dzsudzsák, Domingues (Szécsi, 75.) - Bárány (Batai, 87.)

Zuhogó esőben kezdődött az első félidő, melyben a Debrecen játszott mezőnyfölényben, de nem tudott gólszerzési lehetőséget kialakítani. A hazaiak szervezetten védekeztek, támadásokat is vezettek és elsősorban a vendégek hibája, labdavesztése után teremtettek némi veszélyt egy-egy alkalommal a debreceni kapunál, illetve a szünet előtt pár perccel Ötvös a félpályáról ívelt a keresztlécre.


A második félidő elején aktívabb volt a Kisvárda, igyekezett magasan letámadni ellenfelét, ezzel együtt jó darabig továbbra sem adódott komoly gólhelyzet egyik oldalon sem. Küzdött a két csapat, de nem alakult ki szép játék. A Debrecen a játékrész második felére talált magára, ekkor több ígéretes támadást is vezetett, a hazaiak kapuját azonban nem sikerült bevennie. A második 45 perc eseménydúsabb volt az elsőnél, gól viszont nem esett.