KÉK FÉNY
#Nyíregyházán
#toronyház
#halott nő
#alkohol probléma
FRISS HÍR! Alkoholmérgezésben halhatott meg a fiatal nő
A nyíregyházi toronyház 10. emeleti lakásban holtan talált nő halála nem erőszakos cselekmény miatt következett be. Nagy valószínűséggel a mértéktelen alkoholfogyasztás játszhatott közre a tragikus eseményben - tájékoztatott a rendőrség.

Mint ahogy portálunk elsőként számolt be róla, a héten egy több napja elhunyt 34 éves nő holttestét találták meg egy nyíregyházi panellakásban.

A nagy melegben elviselhetetlen volt a kellemetlen szag a toronyház 10. emeletén, így a lakók szóltak a közös képviselőnek, hogy járjon utána a szag forrásának. A képviselő azonnal jelezte az illetékes szerveknek, hogy be kell jutni az egyik lakásba, mivel egyértelműen egy 10. emeleti lakásból áradt a szag. A rendőrök a tűzoltók segítségét kérték, majd megérkeztek a mentők is, akik értesítették a rendőrség megfelelő egységeit. Bár bűncselekményre utaló nyom a helyszínen nem merült fel, a halál okát nem tudták megállapítani.

Miután kiderült, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztás vezethetett a tragédiához, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében kezeli rendkívüli halálesetet.