PUZZLE
Bulvár hírek
#Hongkong
#labda
#szénmonoxid
#gyilkosság
Fitneszlabdával gyilkolt az orvos
A hongkongi aneszteziológus szénmonoxiddal töltötte meg a gumilabdát, úgy végzett 16 éves lányával és annak édesanyjával.

Az ügyész szerint az orvos, Khaw Kim-sun a csomagtartóba tette a labdát, amelyből szivárgott a gáz. A családtagok holttestét a zárt kocsiban találták meg. Az eset még 2015-ben történt, a tárgyalása most folyik. A boncolás kimutatta, hogy az áldozatokat szénmonoxid-mérgezés ölte meg. A nyomozók a sárga Mini Cooperben megtalálták a kilyukasztott fitneszlabdát.

Az orvos tagadja a kettős gyilkosságot. Az ügyész szerint az indíték az volt, hogy a férfinak új kapcsolata volt, ám a felesége nem akart válni - írja a South China Morning Post. Ezért kitervelte a gyilkosságot, ám a lánya vélhetően véletlen áldozat volt. A kisebbik gyerekét arra kérte, hogy a kérdéses időben maradjon otthon, fejezze be a leckéjét.

A tárgyaláson elhangzott az is, hogy szemtanúk látták, amint az aneszteziológus, aki a hongkongi Kínai Egyetem professzora, két labdát megtöltött szénmonoxiddal. Kollégáinak azt mondta, nyulakat akar megölni a gázzal. Itt némi ellentmondásba keveredett, a rendőröknek ugyanis már azt állította, hogy patkányoktól akart megszabadulni az otthonukban. A tárgyalás folytatódik.

- FrissMédia -