KULTÚRA
Fesztivál
#LeszFeszt
#programok
Ez tényleg hatalmas LESZ
Ma startol a negyedik Lesz Feszt fesztivál Kisvárdán. A szervezők több mint harmincezer embert várnak.

Több ezer méter kábel, épített környezett, díszletek - megannyi újítás jellemzi ebben az évben a fesztivál helyszínéül szolgáló Várkertet Az építkezés hétfőn vette kezdetét és szerda estére minden elkészült egy feledhetetlen fesztivál lebonyolításhoz.

A programban több jubileumi fellépés is szerepel: Ákos, Lovasi András és a Tankcsapda Lukács Lacija is koncerttel ünnepli 50. születésnapját, de a Beatrice és az Alvin és a Mókusok is évfordulós koncerttel készül. A nemzetközi élvonalat a house dj-producer Nick Warren képviseli, új fellépőként érkezik Rúzsa Magdi, a Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, a Paddy and the Rats, a Kiscsillag, de ott lesz Kisvárdán A Dalból sokak által idén megismert AWS is. Török László fesztiváligazgató külön kiemelte, hogy a Óperencia és a Csángálló közösen lépnek fel egy koncert erejéig, így a pszichedelikus trance és a világzene különleges elegyét alkotva igazi zenei csemegét ígér a produkció.

A szervezők szerint a sokszínű zenei palettán minden korosztály megtalálhatja majd a kedvenceit, a fesztiválozók DJ Budai, az Ámokfutók, a Parno Graszt vagy akár Korda György és Balázs Klári koncertjén is bulizhatnak. De sok érdekes vendéggel találkozhatnak a Civil utcában is, köztük a Középsuli sztárjaival.

- FrissMédia -