PUZZLE
Bulvár hírek
#body
#hosszú láb
#Caroline Arthur
#Guinnes Rekordok könyve
Ennek a nőnek van a világon a leghosszabb lába
Képzeld, egy ausztrál nőnek olyan hosszú a lába, hogy testének 63%-át teszi ki! A megdöbbentő méreteivel most valószínűleg még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerülhet!

Habár a világ legmagasabb tinijével senki sem veheti fel a versenyt, de Caroline Arthur kiérdemelheti a világ leghosszabb lábának díját, hiszen kicsivel több mint 130 centi hosszúra nőttek! A két gyerekes anyuka modellként dolgozik és elképesztően büszke az alakjára: „Szerintem nagyon szexi és különleges, hogy ilyen szép, hosszúak a virgácsaim és a férjem is imádja őket! A gyerekeim viccesen csak emberi felhőkarcolónak szoktak hívni” – meséli a 39 éves nő.

Képzeld, Caroline nem volt mindig ilyen elégedett az alakjával, hiszen gyerekkorában osztálytársai csúfolták a magassága és alkatához képest aránytalanul hosszú lábai miatt. Az áttörés 15 évesen érkezett el, amikor sokszori visszautasítás után az egyik modellügynökség meglátta a fiatal lányban a fantáziát: „Nagyon jót tett az önbizalmamnak, hogy felfigyeltek rám. Mindig azt mondogatta az ügynököm, hogy különleges vagyok, és egy idő után én is elkezdtem magamat annak tartani” – teszi hozzá Caroline.


caroline-arthur-cosmopolitan4


A folyamatos bámészkodók és megjegyzések még mindig jelen vannak Caroline életében, hiszen akárhányszor kimegy az utcára, sokan megfordulnak utána vagy leszólítják, de ő ezeket bóknak tekinti. Sőt, szeretné, ha még többen láthatnák nem mindennapi méreteit, ezért úgy döntött, hogy kihívja a jelenlegi rekordert, egy orosz nőt, akinek mindössze egy centivel hosszabb a lába: „Annyira kicsi az eltérés, hogy simán lehet mérési pontatlanság is! Szerintem én rendelkezem a legextrémebb mérettel a világon, ezért szeretném, ha a Guinness Rekordok között az én nevem szerepelne” – mesél terveiről a modell, akinek édesanyja varrja a ruháit, hiszen sehol sem árulnak neki megfelelő méretet. Egy biztos, neki tuti nem okoz gondot, ha csak a hátsó sorban kap jegyet!

caroline-arthur-cosmopolitan8


Forrás: cosmopolitan.hu

-Friss Media-