KÉK FÉNY
#Rétközberencs
#rendőrség
#bűncselekmény
El sem tudja képzelni, hogy mit csináltak a brutális rétközberencsi támadók
Életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntett, valamint magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség egy 20 éves férfi ellen. Lezárták a nyomozást.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. május 28-án éjszaka betört egy rétközberencsi lakóházba, és az ott élő 85 éves asszonyt megvert. Az idős hölgy életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrséget a történtekről másnap az asszony házi gondozója értesítette. A rendőrök rövid időn belül, május 30-án otthonában elfogták a feltételezett tettest, aki beismerte a bűncselekmény. A férfi az eljárás során végig előzetes letartóztatásban volt.

A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a bűncselekmény elkövetésében a gyanúsított 13 éves öccse is részt vett. Kiderült, hogy nem csak megverték az asszonyt, henem elvették 3000 forintját. Ezután hagyták magára a magatehetetlen állapotú asszonyt. A főkapitányság munkatársai a 13 éves fiút 2019. szeptember 4-én életveszélyt okozó testi sértés és rablás bűntett elkövetése miatt szintén gyanúsítottként hallgatták ki.