KULTÚRA
Programok
#program
#rendezvény
#Bucka-lak
#Szabolcsveresmart
Az lehetsz aki akarsz, kortól függetlenül!- rendezvény
Szenzációs rendezvény valósult meg Szabolcsveresmarton található Bucka - Lakban a Köz -Ért Egyesület szervezésével a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával " Az lehetsz aki akarsz, kortól függetlenül!​" címmel.

A rendezvény szervezésével megismertették az, időseket, gyerekeket, középkorosztályt a filmforgatás páratlan éterével, a Középsuli sztárjai a Szabolcsveresmarton található Bucka - Lakban és közvetlen környezetében forgatták a sorozat egy részét, méghozzá a 180-at. A résztvevők részesei lehettek a forgatásnak, így beletekintést nyerhettek a valódi kulisszák mögé. A résztvevők kipróbálhatták magukat a színészkedésben, mi több rövid időre operatőrökké is válhattak.

A rendezvény a gyerekek számára is sok színes programot nyújtott, többféle témában hallgathattak meg előadások a résztvevők a Bucka-Lak csodálatos természetes környezetében. Sőt kötetlen beszélgetést biztosítottunk korosztályonként a szereplőkkel a stábbal. Elmondható a rendezvény sikeresen zárult.



-Friss Média-