SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda FC
#Kisvárda Master Good
​A Kisvárdának sikerült megvernie a Mezőkövesdet!
A kiesési rangadónak hívott meccs nem indult túl jól a Kisvárda szempontjából.

Már a legelején, egy teljesen ártalmatlan szituációban az alapvonalnál a tizenhatoson belül a kisvárdai védő kezére pattant a labda. Tizenegyes. A büntetőt értékesítette a Mezőkövesd, így vezetett egy-nullra.

A Kisvárda előbb kihagyta azt a helyzetet, amin az ember tényleg elkeseredik, hogy így ki lehet hagyni. Mesanovicnak ugyanis a fejére szállt a labda az ötösön belül. Fel sem kellett ugrania, meg se kellett mozdulnia. Bármit tehetett volna, de rém gyengén a kapuba fejelt.

A Várda a becsületére legyen mondva, hogy nem adta fel és küzdött az egyenlítésért.

Ezután sikerült is egy jobb oldali akciót követően az alapvonalról visszagurított labdát 7 méterről Filipovicsnak a kapu bal sarkába lőnie. Ezután még nem volt vége, merthogy jobb oldalon a Cipetic kezdett el befelé húzódni, vagy 40 méterre a kaputól. Ment ment szépen befelé, közben hátrált a védő, majd egyszerűen otthagyta a játékost, aki ballal a kapu jobb felső sarkába csavart. Ezzel már 2 vezetett is a Várda és meg is tudta tartani az előnyét.

OTP BANK LIGA: 21. FORDULÓ

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–2 (1–1)

Mezőkövesd, Városi Stadion, 1500 néző, v.: Berke Balázs (Albert I., Szert B.)

MEZŐKÖVESD: Kovácsik – Szivacski, A. Lukics, Beriasvili, Vajda S. – Cseke B. (Szalai J., 73.), Gomis (Brtan, 61.) – Samperio (Babunszki, 61.), Cseri (Molnár G., 61.), Bőle (Hedlund, 73.) – Drazsics. Vezetőedző: Milan Milanovics

KISVÁRDA: Petkovics – Lippai, Jovicic, Ötvös – Navrátil, Cipetic (Makowski, 89.), Nikolov (Lucas, 85.), Matic, Körmendi – Mesanovic (Balogh N., 65.), Filipovic (Ilievszki (66.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző: Drazsics (1–0, 11-esből) a 3., Filipovics (1–1) a 28., Cipetic (1–2) az 57. percben.

Fotó: kisvardafc.hu