SPORT
Labdarúgás
#Foci
#Kisvárda
#Dvsc
A Kisvárda maradt a 8., a Loki a tabella élére ugrott
A Loki a mérkőzés hajrájában szerzett három góllal csúnyán megverte a Kisvárdát, és ezzel a tabella élére ugrott.

Debrecenben 6-szor csapott össze eddig a két csapat, a mérleg 3–1–2 a hazaiak szemszögéből. Legutóbb a Kisvárda nyert 3–2-re. A mai meccsen a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést: Dzsudzsák Balázs a 7. percben a felezővonal közeléből indította a jobb oldalon kilépő Alexandrosz Kiziridiszt, aki megszerezte az első gólt a DVSC-nek. A 30. percben Rafal Makowski állt legközelebb az egyenlítéshez, de a labda a lécről pattant az alapvonalon túlra.

A szünet után a hetedik percben aa Kisvárda is megszerezte az első gólt: Jaroslav Navrátil az 52. percben pontosan adott középre, érkezett Vida Kristopher, és kilenc méterről ballal a kapu közepébe lőtt. (1–1)

A 61. percben a Loki vezetőedzője hármas cserével próbált változtatni csapata játékán. Bárány Donát, Bévárdi Zsombor és Bódi Ádám lépett a pályára. A Debrecen a 76. percben újra megszerezte a vezetést, amikor Sztefan Loncsar felé szállt a labda a bal oldalra, de Szőr Levente a tizenhatoson belül megrúgta a montenegrói légióst. Büntető következett: Dzsudzsák Balázs ballal a jobb alsó sarokba lőtt. (2–1). A 84. percben újabb DVSC gólt lőtt Sztefan Loncsar, aki 10 méterről jobbal a jobb alsó sarokba lőtt. (3–1).

Az utolsó gólt az ötperces hosszabbítás végén Bódi Ádám rúgta: 25 méterről jobbal végzett el szabadrúgást, és jobbal a kapu jobb oldalába csavart. (4–1)

A Loki a mérkőzés hajrájában szerzett három góllal csúnyán megverte a Kisvárdát, és ezzel a tabella élére ugrott, míg a Kisvárda maradt a nyolcadik helyen.

DEBRECENI VSC - KISVÁRDA: 4 – 1