AKTUÁLIS
#Fővárosi Nagycirkusz
#Kisvárdai művészi kerékpár egyesület
A Fővárosi Nagycirkusz hivatalos partnerei lettek a kisvárdai művészi kerékpárosok
A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ és a Fővárosi Nagycirkusz hivatalos partnere lett a Kisvárdai Művészi Kerékpár Sport- és Szabadidő Egyesület.

A Fővárosi Nagycirkusz Közép-Európa egyetlen, egész évben nyitva tartó cirkusza, Európa vezető cirkuszművészeti intézménye, az artisztika fellegvára. A minőségi szórakoztatás mellett a Fővárosi Nagycirkusz fenntartója, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ tudományos, elméleti kutató központ is egyben, mely kiemelt figyelmet szentel az oktatásnak, a cirkuszművészet értékeinek megőrzésének, bemutatásának, ezen felül széleskörű cirkusz- és múzeumpedagógiai programokat, oktatási tevékenységet végez.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ és a Fővárosi Nagycirkusz szakmai együttműködést kezdeményezett a művészi teremkerékpár sporttal, a többi között a kisvárdai egyesülettel is. Elindítottak egy mentorprogramot, Horthy Andrea vezetésével, amivel a cirkusz támogatni szeretné a Kisvárdai Művészi Kerékpár Egyesületet szaktanáccsal, eszközzel, kapcsolatrendszerrel, továbbá lehetőséget nyitnak a jelen és jövő tehetségeinek felkutatására.