PUZZLE
Bulvár hírek
#szerelem
#celebhírek
#sztárhírek
#Jennifer Lopez
#fiatalabb
#randi
16 évvel fiatalabb pasival randizik Jennifer Lopez?
A hónap elején még arról szóltak a pletykák, hogy Jennifer Lopez összejött volt férjével, Marc Antonyval, most azonban úgy tűnik, a popdíva mással randizgat.

Jennifer Lopez még a nyár végén szakított háttértáncos barátjával, akivel majdnem öt évig voltak együtt. Pár hónappal a szakításuk után úgy tűnt, JLo nem sokáig szomorkodott, ugyanis a 17. Latin Grammy díjkiosztó gálán egy nagyon megható beszédet mondott exéről, Marc Antonyról, sőt utána még egy csók is elcsattant köztük a színpadon. Ezek után olyan pletykák kezdtek terjedni, hogy a sztárpár újra össze akar házasodni majd a nyáron, mivel az énekes elhagyta jelenlegi feleségét Jennifer miatt. Azonban úgy tűnik, Jlo-nak esze ágában sincs újra volt szerelmével lenni, hiszenmással randizgat.

A Star magazin értesülései szerint Jennifer és a 16 évvel fiatalabb Derek Hough, az amerikai„Dancing With The Stars” egyik zsűritagja rendszeresen találkozgatnak mostanság. Azt suttogják, hogy JLo-nak már évek óta tetszett a srác, és azért, hogy közelebb kerüljön hozzá, úgy intézte, hogy a legújabb tévé műsorában szerepeljen. Állítólag a csapatának adta ki feladatnak, hogy szerezzék meg neki a jóképű táncost, bármennyibe is kerül. Persze a srác elfogadta az ajánlatot, aminek az énekesnő elképesztően örült! Egy ismerős szerint ráadásul Jennifer annyira összeakart jönni Derekkel, hogy csak azért rendezett vacsorákat, hogy még többet lehessenek együtt a sráccal. És úgy tűnik, a terve bejött, mert állítólag azóta össze is jöttek!

Jennifer-Lopez-Derek-Hough-cosmopolitan


Forrás: joy.hu