SPORT
Labdarúgás
#kisvárda
#Labdarúgás
Otthon kapott ki a Kisvárda az ETO-tól
Kisvárda Master Good - WKW Győri ETO FC 1-3

A rendkívül küzdelmes mérkőzésen, Erdélyi szerezte meg a vezetést Szánthó passzából (0-1), amit az első 45 perc hajrájához érve Horváth fejesével egalizált a Kisvárda.

Az ETO büntetőhöz jutott a 45. percben, Zamostny 11-esét azonban kivédte a hazaiak fiatal kapusa Zöldesi, így 1-1-es döntetlennel fordultak a csapatok a szünetben.

A második félidőben beleerősített a Várda, azonban váratlanul Kovács találatával ismét az ETO szerezte meg a vezetést a 62. percben (1-2)! Lapos lövése a hazai kapus hasa alatt csúszott a hálóba.

A Kisvárda a hajrában sem tudott egyenlíteni, pedig Délczeg fejesénél meg volt a lehetőségük, azonban a kapufán csattant a labda!

Az vendégek játékosai nagyot védekezve jutottak el a hosszabbítás perceihez, amikor eldőlt a találkozó! A hosszabbításába a csereként beállt friss Beliczky Gergő elől Papucsek estében szerencsétlen mozdulattal juttatta a labdát a bal alsó sarokba, öngól (1-3).

A mérkőzés képéhez közelebb állt a döntetlen, de az Győr kihasználta lehetőségeit és nagy taktikai harcban, nagyot küzdve megnyerte a találkozót a bajnok aspiráns otthonában.


Kisvárda Master Good – WKW ETO FC Győr 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Erdélyi L. (5p), Horváth Z. (34p), Kovács (62p), Papucsek öng. (91p)

Kisvárda Master Good: Zöldesi, Ryashko, Heffler, Horváth, Marcolini, Izing, Papucsek, Melnyik (Bogdán 46p), Vári (Délczeg 68p), Misic, Lukács (78p)

Vezetőedző: Kondás Elemér

WKW ETO FC Győr: Szatmári Z., Vadász, Bagi, Debreceni, Magasföldi, Pongrácz (HIdi M Sándor 75p), Tajthy, Kovács, Szánthó (Múcska 91p), Zamostny, Erdélyi (Beliczky 83p)

Vezetőedző: Szentes Lázár


- Friss Média -