Tudomány és Technika
#LG
#Samsung
#csúcstelefonok
#leggyorsabb
#Apple
Titánok harca: melyik csúcstelefon a leggyorsabb 2017-ben?
Samsung Galaxy S8, LG G6, iPhone 7 Plus, OnePlus 3T, Google Pixel – több okostelefon tudását mérték össze egy átfogó sebességtesztben.

Gazdag választékkal találkozhat, aki csúcstelefont venne 2017-ben, az aktuális készülékek között ott van az iPhone 7 Plus, a Galaxy S8, a Google Pixel, az LG G6 vagy a OnePlus 3T. A kérdés mindig ugyanaz: mennyire gyorsak ezek a telefonok? Melyik a leggyorsabb? Az EverythingApplePro nevű YouTube-csatorna korábban már összemérte ilyen szempontból a Samsung és az Apple két nagyágyúját, most viszont kibővítette a tesztet.

Az első két helyezett „személye” nem meglepő, bár egy picit megkérdőjelezi az objektivitást a csatorna rajongása az Apple-termékek iránt. Azt azért senki sem vonhatja kétségbe, hogy az Apple jó ideje uralja a trónt az okostelefonok piacán. Kellemes meglepetés a OnePlus 3T szereplése is, a többit viszont megtudhatja mindenki, ha megnézi a videót.

© EverythingApplePro

A teszt kis meglepetése az LG G6 nem túl jól szereplése, annak ellenére, hogy ugyanazt a processzort tették bele, mint a Google Pixelbe és a OnePlus 3T-be.


-Friss Média-