PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
#ásványok
#kristályok
#gyógyító kövek
Melyik kristály hoz boldogságot az életedbe? Horoszkópod elárulja!
A kristályok olyan rezgésszinten mozognak, amelyek ránk, emberekre is hatással vannak. Ezt kihasználva érdemes megtalálni a csillagjegyeinkhez leginkább illő köveket, ezek ugyanis nemcsak kiemelik jellemünk legjobb tulajdonságait, de segítenek a rosszabbakat kiküszöbölni. Nem mellesleg pedig szerencsét is hoznak.


Kos

Az achát a tökéletes választás számodra, mert javítja a szellemi frissességet, és szeretettel tölti meg a csakrákat. Amikor úgy érzed, hogy viharos idők köszöntöttek az életedbe, ez a kristály segíthet megnyugvást találni, de akár egy stresszes napon is lecsillapíthat, ezért hordd mindig magaddal.


Bika

A vérvörös rubin egy nagy erős kő, ami – színéből fakadóan – elsősorban az érzelmekre képes hatni. Empatikusabbá tesz, sőt, egyfajta érzelmi tudatosságra nevel, amire önfejű Bikaként nagy szükséged lehet.


Ikrek

Az arany pozitív energiákat hordoz magában, mondhatni a bőség megtestesítője, ugyanis növeli a kreativitást, az önbizalmat, sőt, még az anyagi jólétre is hatással van. Neked, aki hajlamos vagy a pesszimizmusra, ez a kő nagy segítséget nyújthat.


Rák

A kalcit segítségével kitörhetsz az életedet meghatározó energia mintákból, ugyanis általa nagyobb érzelmi stabilitásra és tisztánlátásra tehetsz szert. Szeszélyes időszakaidban ez különösen hasznodra válhat, ugyanis rávezet a helyes útra.


Oroszlán

Bár alapvetően nincs gond a magabiztosságoddal, a lelked legmélyén nem feltétlenül becsülöd magad sokra. A labradorit javítja az öntudatot, és pozitív energiákkal tölt fel, amelyekre nehéz időkben szükséged lehet.


Szűz

A kvarc utat nyit a szívcsakrához, hogy minél több energia juthasson el hozzád a környezetedből. Ez a kristály segít átvészelni még a legnehezebb időszakot is, pusztán azzal, hogy egy szűrőn keresztül csupa pozitívummal tölti fel a testedet és a lelkedet.


Mérleg

Csak akkor érzed jól magad, ha az életed minden területén egyensúlyt tudsz kialakítani, ebben pedig a jáspiskő segíthet. Nemcsak, hogy egyensúlyba hoz, hanem a kreativitást is növeli azzal, hogy támogatja a harmonikus környezet kialakítását számodra.


Skorpió

A zafír nyugalmat teremt és segít a lelki egyensúlyod megőrzésében, amire nagy szükséged van, hiszen alapból elég tüzes jellem vagy. A kő megvéd a negatív energiáktól, és attól is, hogy túlzottan felidegesítsd magadat, ami csakis előnyödre válhat.


Nyilas

A szelenit igazán különleges kristály, aktiválja a harmadik szemet, és egy olyan teret hoz létre, ami védelmet és békét nyújt. Nem véletlen, hogy ez az ideális kő neked, hiszen a természetfeletti és a spiritualitás bűvkörében élsz, érdekel minden, ami ezzel kapcsolatos.


Bak

Törekvő jegy vagy, ez nem titok, de szükséged van az iránymutatásra, ami nagyobb szellemi tudatossággal és világossággal ajándékoz meg. A kalcit ebben tud segíteni, ugyanis a törekvéseidet szem előtt tartva biztosít teljes képet a számodra.


Vízöntő

Az ammonitesz fosszíliából készült ékszerek hihetetlen erővel rendelkeznek. Spirál alakjuk nem csak a lélek gyógyításában nyújt segítséget, hanem aktiválja a test csakráit is, ezzel nyugalomra tanítva téged, az örökmozgót.


Halak

Az ónix olyan erőt és védelmet jelent a számodra, mint a kagylónak a héja. Elősegíti, hogy a nyugodt, tisztító energiák előtt meg tudj nyílni, méghozzá anélkül, hogy veszélyben éreznéd magad. Ezzel olyan lehetőségek kapuit nyitja meg előtted, amiről korábban talán csak álmodoztál.


Forrás: noklapja.nlcafe.hu