PUZZLE
Bulvár hírek
#vámpírnaplók
#nina dobrev
#Nikki Reed
#ian somerhalder
Itt a vége: pont került a hollywoodi szerelmi háromszög végére
Hollywoodban is vannak bizony szerelmi drámák, amiket sokszor csak a bulvársajtó fúj fel.

Az Alkonyat sztárja, Nikki Reed és a Vámpírnaplók szépsége, Nina Dobrev országos jó barátnők voltak: Nikki volt az, aki próbálta jó kedvre deríteni a színésznőt akkor, amikor szakítottak Ian Somerhalderrel. Nem sokkal később azonban már Nikki járt a sármos filmsztárral, sőt, a pár össze is házasodott.

Innentől már nem láttunk közös szelfiket, nem buliztak együtt az egykori jó barátnők, és elterjedt Hollywoodban, hogy bizony a pasi miatt igencsak fúj egymásra a két színésznő. A színésznők azonban most döntöttek, véget vetnek a pletykáknak, és egy közös szelfivel lepték meg a rajongókat. Nina ezt a képet posztolta:

Egy hasonló képet osztott meg Nikki Reed is, ő viszont egy elég hosszú bejegyzést is mellékelt arról, miért is nem nyilatkoztak eddig a történtekről. Ennek a legfontosabb mondatai pedig a következők:

"Az utóbbi években azt gondoltuk, akkor járunk a legjobban, ha csöndben maradunk, és nem reagálunk a pletykákra. Egyébként pedig, ki akarna reagálni arra a rengeteg hírre, ami elterjed róla...Most azonban már látom, ez a csönd csak arra volt jó, hogy még több butasággal és hamis hírrel töltsék meg a lapok az üres oldalaikat..."

Nikki többek között írt arról is, milyen nagy az ő felelősségük abban, hogy hogyan állnak egymáshoz a fiatal lányok, és reméli, hogy az ő barátságuk jó példa arra, hogy gyűlölet és utálkozás helyett másként is lehet kezelni a dolgokat.

Mi mindenesetre nagyon örülünk, hogy minden rendben a barátnők között!


Forrás: joy.hu

-Friss Média-