NAGYVILÁG
Külföld
#támadás
#betörő
#Erzsébet királyné
#biztonsági őr
#életveszély
Hajnalban majdnem lelőtték Erzsébet királynőt!
Az angol királynőt a legszigorúbb biztonsági intézkedésekkel őrzik a nap 24 órájában, de nemrég kis híján éppen emiatt történt borzalmas tragédia!

A királyi családnak ezúttal nem a hagyományok szerint alakult a karácsonya, mivel Katalin hercegné és Vilmos herceg már korábban bejelentették, hogy nem ünnepelnek együtt a királynő vidéki birtokán. Ráadásul Erzsébet nem sokkal 24-e előtt durván megfázott, ezért csak később tudott elutazni, a karácsonyi és újévi szentmisén sem vett részt. Sokan aggódtak a 90 éves királynő egészségi állapota miatt, de aztán a Buckingham-palota sajtósa bejelentette, hogy Erzsébet meggyógyult.

Azonban a The Times tudósítása szerint nem sokkal ezután újra veszélybe került az uralkodó élete! Egyik hajnalban ugyanis sétára indult a palota kertjében, és az éppen szolgálatban lévő biztonsági őr azt hitte, hogy betörő, ezért majdnem lelőtte! Szerencséjére Erzsébet nem ijedt meg túlságosan, viccesen csak annyit mondott, hogy legközelebb majd előre szól, ha éjszakai sétához támadna kedve.


Forrás: cosmopolitan.hu