PUZZLE
#csokoládé
#limitált
#csoki
#milka
#oreo
#oreo keksz
Érkezik minden idők legjobb Oreo újítása!
Ha fel kéne sorolnod a kedvenc nasijaidat, az Oreo a te listádon is az első három között szerepelne, természetesen a csoki társaságában? Akkor most figyelj, mert olyan hírünk van, ami garantáltan megédesíti a napodat!

Nem mintha önmagában nem lenne elég finom és csábító az Oreo, de azért a világ kedvenc kekszmárkájánál időről időre előrukkolnak új ízekkel. Ez általában szuperül sikerül (mint például a fahéjas csigás verzió), de azért egyre több bizarr kombináció is születik (mint például a gumicukros).Az idei karácsonyi újdonság azonban abszolút telitalálat, ugyanis a Milkával közösen megalkották az oreós csokit!

Jó, most biztos azt gondolod magadban, hogy már eddig is lehetett kapni Oreo-ízesítésű Milkát, az azonban jóval kevesebb kekszes finomságot tartalmazott, és inkább a csokoládé dominált benne. Ezúttal azonban az Oreoé a főszerep, ráadásul rögtön két változatban! Az egyikben egy vastag kekszlapot fog közre két réteg vaníliás krém, amit körülölel a Milka-csoki, a másikban pedig kekszdarabkák és vaníliakrém keverékével töltötték meg a csokoládét.

oreo-milka-cosmopolitan

oreo-milka-2-cosmopolitan

Mindkét verzió tegnaptól kapható limitált darabszámban (és egyelőre szinte csak a reptereken), de a cég ígérete szerint januárig világszerte az összes boltba megérkezik majd!


Forrás: cosmopolitan.hu