AKTUÁLIS
#Dr. Seszták Miklós
#nemzeti konzultáció
„Ha Brüsszel dönt-nem a magyarok járnak jól!”
„Állítsuk meg Brüsszelt”! - ez volt a vezérfonala annak a sajtótájékoztatónak, amit április 28-án pénteken délután tartott térségünk országgyűlési képviselője.

Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a megjelent sajtó munkatársain keresztül kéri a lakosságot arra, hogy akár levélben, akár online, de mindenképpen válaszoljanak arra a hat kérdésre, melyet a kormány tesz fel a nemzeti konzultációban.

„Ahogyan ismert, mind a hat kérdésben a kormánynak, és a kormánypártoknak határozott véleménye van, melyért bárhol, bármikor, bárki ellen ki is állunk! Most pedig minden magyar embernek is lehetősége van arra, hogy elmondhassa a véleményét, hogy „üzenjen” Brüsszelnek, akik egyre több ügyben akarnak a fejünk felett, a magyarok kárára dönteni, és ezzel minden eddig elért eredményünket egy csapásra megszüntetni.” - mondta a miniszter, aki részletesen ismertette a konzultációban található kérdéseket.

Tájékoztatása alapján, a május 20-ig kitölthető kérdőívben az első kérdés a rezsicsökkentésről, a második a bevándorláspolitikáról, a harmadik és a negyedik a migránspárti, külföldi szervezetekről, továbbá az ötödik és a hatodik a munkahelyteremtésről és az adócsökkentésről szólnak.

„Azt kérjük az emberektől, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet és ezzel támogassa a kormány küzdelmét!
Ha Brüsszel dönthet bármiben, akkor bizony nem a magyar emberek járnak jól!
Ha Brüsszel dönt a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és adókról, akkor nem a magyar emberek járnak jól!
Ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, akkor Magyarország, így akár Kisvárda és térsége is tele lesz bevándorlóval. Ezt, ezeket nem szeretnénk! Ezért, ehhez kérjük az emberek segítségét!” - mondta dr. Seszták Miklós, aki azt is bejelentette, hogy ebben a témában országjárásba kezd a Fidesz-KDNP.

A következő három hétben valamennyi választókerületben, 120-130 helyszínen lesznek nyilvános fórumok, ahol szeretnék minél több emberrel megvitatni a kormány álláspontját a szuverenitási kérdésekben és támogatást kapni ahhoz a politikához, amit a kormány és a miniszterelnök képvisel.

- Friss Média -