KÉK FÉNY
#tűzesetek
Tűzesetek borzolták a kedélyeket csütörtökön
Fél hektáros területen foltokban gyulladt meg az aljnövényzet csütörtökön délben, Tiszavasváriban, az Erdő utcában. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Hasonló esethez érkezett riasztás Ömbölyből, itt Kétszáz négyzetméteres területen, szintén az aljnövényzet kapott lángra a délutáni órákban a Petőfi Sándor utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. A tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet megkezdték oltani, közben egy ember a kezén kisebb égési sérüléseket szenvedett.

Nyírbátorban melléképület égett

Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete csütörtök délután Nyírbátorban, a Nyírfa utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, valamint az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot is kihoztak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt faágak akadályozták a közlekedést egy nyírkarászi közintézmény udvarán a délelőtti órákban, a Fő úton. A baktalórántházi és a kisvárdai hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.