KÉK FÉNY
#halálos baleset
#itasság
#veszekedés
Tragédia Tiszavasváriban
​Szombat fél tíz környékén eddig tisztázatlan körülmények között egy úton fekvő nőt gázolt el egy személygépkocsi. A középkorú nő helyszínen meghalt.

A baleset a Vasvári Pál utcában történt. A gépkocsi vezetője elmondása szerint a nő már az úton feküdt, amikor a rossz látási viszonyok miatt keresztül hajtott rajta. Az tény, hogy az út balesettel érintett szakaszán van egy bevilágítatlan rész, ami jelentősen megnehezíti a látást. A baleset bekövetkezésében ugyanakkor jelentős szerepe lehetett az alkoholnak, mivel a helyiek úgy vélik, hogy az egyébként is alkoholproblémákkal küzdő középkorú nő a baleset idején is ittas lehetett.

Az is kiderült, hogy a nő az élettársával haladt az út közepén, és több alkalommal is hangos szóváltásba keveredtek egymással. Többen úgy tudják, hogy a férfi bántalmazta a nőt, majd magára hagyta.

Az, hogy a nő miért feküdt az út közepén, illetve a halála minek a hatására következett be, igazságügyi orvosszakértő fogja megállapítani. A helyszínelés közel öt óráig tartott, a vizsgálatba műszaki szakértőt is bevontak.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.