PUZZLE
#ásvány
#ásványok
#Nemzetközi Ásványbörze
#kristályok
#kristály
#nyíregyháza
#Váci Mihály Kulturális Központ
Szuper volt az Ásványbörze Nyíregyházán
Idén is nagy sikere volt a Nemzetközi Ásványbörzének. Ezen a hétvégén is rengeteg látogatót vonzottak a Váci Mihály Kulturális Központba a gyönyörű, színes kristálycsodák.

Vasárnap mi is ellátogattunk a megyeszékhelyre, hogy néhány fotó erejéig azok az olvasóink is bepillantást nyerjenek a börzére, akik nem tudtak elmenni.

Már kora reggel széles választékkal várták az érdeklődőket a portékájukat kínáló árusok. Szebbnél szebb ékszerekből, ékszer alapanyagokból, marokkövekből, hatalmas geodákból és az óceán kincseiből is lehetett válogatni. Igazi paradicsom ez az ásványgyűjtőknek.

Bár a tavalyihoz képest csökkent a kiállítók száma, így is órák kellettek ahhoz, hogy mindent szemügyre vegyünk és kibővítsük kristálygyűjteményünket. Személyes kedvenceink azok a magyar ásványgyűjtők, akik maguk „bányásszák” eladásra szánt kincseiket, hiszen ezek fő beszerzési helye Magyarország és Erdély. Nem beszélve arról, hogy szakértőként tudnak mesélni a kövekről, áraik pedig messze a boltoké alatt van.

Galériánkban megtekinthetik a helyszínen készült képeket, és ha kedvet kaptak az Ásvány Börzéhez, ne feledjék: szeptember első hétvégéje minden évben az ásványoké!

Földmives Bernadett

-Friss Média-