KÉK FÉNY
#Porcsalma
#frontális ütközés
#baleset
Szörnyethalt a gépkocsivezető Porcsalmánál
​Valószínűleg elaludhatott az a román gépkocsivezető, aki Olaszországból tartott haza felé, amikor frontálisan ütközött egy román kamionnal Porcsalma belterületén.

Hétfőn hajnali egy órakor a 49-es főút porcsalmai belterületi szakaszán a Szabadság térnél eddig tisztázatlan körülmények között egy Mátészalka irányából közlekedő személygépkocsi átsodródott a szemközti forgalmi sávba és ott frontálisan ütközött egy román felségjelzésű kamionnal. A személygépkocsit vezető 40 éves román férfi a helyszínen életét vesztette.A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, nyerges vontató és személyautó ütközött a 49-esen, a Porcsalmán.

Frontálisan ütközött egy nyerges vontató és egy személygépkocsi Porcsalmán, a 49-es főút részét képező Szabadság téren. A sofőr beszorult a személyautóba, őt a műszaki mentés céljából kivonuló mátészalkai hivatásos és csengeri önkormányzati tűzoltók két feszítővágó berendezés és kézi szerszámok segítségével szabadították ki a járműből. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.